QUICKCHEF QUARTZITE 8IN1  20SP HB65L
QUICKCHEF QUARTZITE 8IN1  20SP HB65L
QUICKCHEF QUARTZITE 8IN1  20SP HB65L
QUICKCHEF QUARTZITE 8IN1  20SP HB65L
QUICKCHEF QUARTZITE 8IN1  20SP HB65L

QUICKCHEF QUARTZITE 8IN1 20SP HB65L

Реф. №: HB65LD38

8 в 1 Толкова много възможности, толкова малко усилия

С пасатора Quickchef 8 в 1 от Tefal се наслаждавате на максимален брой рецепти без усилия. Лесно приготвяте разнообразие от ястия благодарение на 1000 W мотор и запазвате пълен контрол с 20 скорости, които могат да се регулират без спиране, и интуитивен, лесен за използване регулатор. Предпазител против пръски и дръжка, която не позволява изплъзване, осигуряват комфортно използване, докато подходящите за съдомиялна части осигуряват лесно почистване.

Всичко това се допълва от мерителна кана с обем 800 ml, чопър 500 ml за лесно накълцване на разнообразие от съставки и приставка с бъркалка за безпроблемно разбиване. Освен това приставката кухненски робот с обем 3l ви позволява да приготвяте разнообразни ястия благодарение на своите 5 функции: настъргване, месене, кълцане, нарязване и рязане на ленти за всички ваши рецепти.

Показване на още

Сервизи и гаранция

  • Гаранция 2 години
  • Център за обслужване на клиенти
  • Продукти, които могат да бъдат поправени за 15 години

Пасатор Quickchef 8 в 1: силен кухненски помощник в ръцете ви

Толкова много рецепти без никакви усилия! С ръчния пасатор Quickchef 8 в 1 от Tefal се наслаждавате на висока ефективност и пълен контрол благодарение на 1000 W мотор и 20 скорости, които могат да се регулират без спиране на уреда чрез интуитивен и лесен за използване бутон. Бързо и лесно приготвяне на редица ястия благодарение на удобните функции на пасатора, включително предпазител против пръски и дръжка, която не позволява изплъзване, за по-комфортно използване, както и подходящи за съдомиялна части за лесно почистване. Всичко това се допълва от мерителна кана с обем 800 ml, чопър 500 ml за лесно накълцване на разнообразие от съставки и приставка с бъркалка за безпроблемно разбиване. Освен това приставката кухненски робот с обем 3l ви позволява да приготвяте разнообразни ястия благодарение на своите 5 функции: настъргване, месене, кълцане, нарязване и рязане на ленти за всички ваши рецепти.

Характеристики

ДРУГИ ФУНКЦИИ

Аксесоар/и

ЧЗВ

*сравнен с пасатори Тефал с 2 остриета