• -45,00 лв

Тенджера Tefal Renewal C4264673, 24 см, Керамично незалепващо покритие

Реф. №: C4264673

Доставяни от : Tefal Shop

Тенджера с керамично незалепващо покритие и екологичен дизайн

 • Безпроблемно плъзгане ден след ден и здравословно готвене с ниско съдържание на мазнини, улеснено благодарение на незалепващото керамично покритие от ново поколение
 • Намалено въздействие върху околната среда благодарение на 100% рециклиран алуминиев корпус*, рециклируем продукт** и опаковка от рециклирани влакна; за да научите повече за екодизайна, посетете tefal.com/ecodesign
 • Индикаторът за топлина Thermo-Signal™ променя цвета си, когато тенджерата достигне идеалната температура за започване на готвене, за безупречно изпичане
Открийте всички характеристики

Цена с отстъпка 106,99 лв Първоначална цена 151,99 лв*

* Най-ниска цена на Tefal през последните 30 дни

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти

Керамичната тенджера с екологичен дизайн, която променя начина на готвене

По-добро готвене с по-малко въздействие! Renewal съчетава иновация с намален отпечатък върху околната среда за изцяло нов начин на готвене - такъв, който е екологично проектиран. Открийте плъзгането без усилие и здравословното готвене с ниско съдържание на мазнини благодарение на керамичното незалепващо покритие от ново поколение, което е създадено да издържи дълго. Лесна за почистване и съвместима с всички котлони, тази тенджера осигурява перфектни, вкусни резултати благодарение на индикатора за топлина Thermo-Signal™ и се отличава с елегантен дизайн, произведен във Франция.

undefined

Предимства на Тенджера Tefal Renewal C4264673, 24 см, Керамично незалепващо покритие

Лесно готвене с незалепващо покритие

Технологията Inoceram Glide е незалепващо керамично покритие от ново поколение, което осигурява дълготрайно и безпроблемно плъзгане ден след ден - за здравословно готвене с ниско съдържание на мазнини и вкусни резултати.

undefined

Продукт с екологичен дизайн

Екологично проектирана с материали с по-ниско въздействие, Renewal има алуминиев корпус, който е изработен от 100% рециклирани материали*, опакована е с 90% рециклиран картон и е рециклируем продукт**. За да научите повече, посетете tefal.com/ecodesign *Рециклираните материали съставляват минимум 77% от общия продукт **Потенциална възможност за рециклиране, трябва да се сортира в подходящите съоръжения; продуктът може да се рециклира, с изключение на дръжките, за минимум 82% рециклируем общ продукт

undefined

Здравословно и вкусно готвене

Усъвършенстваната технология Thermo-Signal™ се оцветява в червено, когато тиганът е достигнал идеалната начална температура, което гарантира вкусни ястия с перфектен цвят, текстура и аромат всеки път.

undefined

Бързо и равномерно готвене

Оборудвана с усъвършенствана индукционна технология, основата Thermo-Fusion™ осигурява бързо нагряване и равномерни резултати при готвене. Съвместима с газови, електрически, керамични и индукционни котлони.

undefined

Стъклен капак

Проектиран така, че да ви позволи да наблюдавате готвенето си с пълна лекота, стъкленият капак с отвор за изпускане на парата предлага удобно готвене, което запазва пълния вкус на вашите съставки. Освен това той спестява енергия - до 27% по-малко!

undefined

Лесна за почистване

Проектирани да посрещнат всичките ви ежедневни нужди за готвене, открийте съдове за готвене с високоефективно незалепващо покритие отвътре и отвън за лесно почистване и удобно готвене.

undefined

Произведено във Франция

Проектирана и произведена във Франция при най-високи стандарти за качество, гарантиращи най-висока степен на изработка и опит.

undefined

Безопасно незалепващо покритие

Като част от нашия ангажимент за безкомпромисни стандарти за безопасност, всички наши незалепващи покрития, предназначени за контакт с храни, не съдържат PFOA, олово и кадмий. Тестовете се осъществяват от външни независими лаборатории с по-строг контрол от този, изискван от действащите разпоредби за контакт с храни.

undefined

Вашият комплект Тенджера Tefal Renewal C4264673, 24 см, Керамично незалепващо покритие

Включено:

 • Тенджера Renew (24 см)
 • Стъклен капак
undefined

ЧЗВ

*Рециклираните материали представляват минимум 51% от общия продукт **Потенциална възможност за рециклиране, трябва да се сортира в подходящите съоръжения; продуктът може да се рециклира, с изключение на дръжките и капака, за минимум 58% рециклируем общ продукт