64 рецепти
Смесете крема сиренето със сметаната, лука и доматите, нарязани на кубчета и разбивайте, докато сосът стане гладък и кремообразен и подправете на вкус. ...
Сложете сьомгата в тавата заедно с рибния бульон и половината от накълцания копър. Задушете за 20 минути, заедно с предястието и десерта. След 16 минути оставете да оттече и запазете течността, след което сложете ориза за повторно затопляне. Покрийте ...
Сложете ечемика, лука, чесъна, солта и пипера в тигана ActiFry. Посипете с поравно с мазнина. Гответе в продължение на 8 минути. През това време смесете виното, бульона и водата. Загрейте в микровълновата или в тенджера, докато сместа запуши, но не б ...
Разделете телешките котлети на три части (не по-големи от дланта Ви), можете леко да ги сплескате. Подправете от двете страни със сол, пипер и лимонов сок. Накрая накълцайте магданоза и разбийте добре с яйцата в една купа. Потопете котлетите първо в ...
Измийте свинското филе със студена вода и го подсушете. Срежете всяко парче наполовина през средата. Направете прорез с остър нож през средата на всяко парче. Напълнете със сушените сливи. Направете марината от солта, пипера, накълцания градински чай ...
Сложете кюфтетата и пиперките в тигана ActiFry. Смесете 250 мл ябълков сок с доматения кетчуп, горчицата, кленовия сироп, ябълковия оцет, лука и чесъна. Добавете в тигана ActiFry. Гответе в продължение на 15 минути. Размийте царевичното брашно в оста ...
Мариновайте бананите в смес от ром, подправки и кафява захар. Пригответе порция от 2 ананасови равиоли на човек. Подредете бананите под формата на кръг, като между тях поставяйте по един резен ананас, и поръсете с шоколадови парченца. Завършете с рез ...
Изплакнете и отцедете боба. Разпределете добре белия боб и лука в кошница номер 1. Нанижете на всяко клонче розмарин по 3 скариди, за да направите шишче. Задушете боба и лука за 15 минути, докато приготвяте основното ястие и десерта. След 10 минути г ...
Отделете горната плешка от долната част на бутчето. Направете дълбоки прорези върху горната част. Загрейте олиото в тенджерата под налягане. Запечете добре плешките и бутчето от всички страни. Махнете плешките. На тяхно място сложете зеленчуците, 200 ...
Пригответе всички зеленчуци. Загрейте олиото в тиган без капак и леко запържете зеленчуците, с изключение на доматите от консерва. След като ги запържите добавете доматите, солта, пипера и водата. Сложете капака на тигана и усилете котлона докрай. Го ...
Нарежете лука и чесъна с помощта на светло зеленото ренде. Нарежете тиквичката с червеното ренде. Нарежете моркова с оранжевото ренде. Загрейте в тигана 1 лъжица олио и чукнете вътре яйцата. Объркайте ги. Оставете настрана. Загрейте олиото отново, до ...
В дълбока купа смесете царевичното брашно и червеното вино и бъркайте, докато стане гладко, след това добавете пасатата, ябълковия сок, оцета, захарта, доматеното пюре и подправете. Оставете ги настрана. В голяма купа оваляйте филетата с допълнително ...
Вижте гаранционните условия
Намерете най-близкия сервиз
Запознайте се с инструкциите за употреба на уреди Tefal.
Намерете отговори на Вашите въпроси.
Нашите консултанти са на Ваше разположение.