TEFAL МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА IXEO POWER QT2020

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА IXEO POWER QT2020 Интелигентен и мощен: революция в гладенето

Tefal IXEO POWER ALL-IN-ONE SOLUTION "Всичко в едно" за гладене с пара, което комбинира технология за викоко налягане на парата и патентована вертикална дъска - Smart Board с 3 позиции за гладене за постигане на перфектни резултати за безупречен вид за нула време. Ергономичният дизайн (от хоризонтално до вертикално положение на дъската) в комплект с ултралеката ютия за гладене с пара прави гладенето изключително лесно и удобно. В готовност за работа до 70 сек, IXEO Power прави гладенето на дрехите 2 пъти по-бързо - иновативно решение за перфектен вид всеки ден.

Реф. №: QT2020E0

Tefal IXEO POWER перфектното решение за гладене & гладене с пара

Преоткрий гладенето с Tefal IXEO Power: с технология за високо налягане и едновременно с удобството на вертикалната дъска Smart Board, Tefal IXEO Power уреда за гладене с пара е изключително решение "всичко в едно".

Изгладете вашата тениска сутрин два пъти по-бързо с иновативната технология винаги под ръка. Изключителна мощност на парата съответстваща на паров генератор, чиято готовност за работа е за около 70 секунди. *

Вградената с три позиции дъска за гладене- Smart Board предлага подобрен комфорт при ползване в изправена, хоризонтална позиция и под 30°.

Лесната за ползване глава е изключително олекотена с оптимална ергономия - два пъти по-лека от стандартна ютия.**

С поредицата от подобрения, включително технология Smart Protect - без настройки за бързи резултати, без вероятност от изгаряне на материите.

IXEO Power е революционен продукт при уредите за гладене с пара , без да имате нужда от дъска за гладене.

 

 

 

 

*Представяне на парата сравнено с Tefal Effectis, ** Сравнено с ютия Tefal FV3910

Най-важното
 • Комфорт и лекота при гладене с вградената дъска Smart Board

  Вградената дъска Smart Board посреща всички ваши нужди: вертикално и хоризонтално гладене до новата позиция на под 30° . Открийте новото, подобрено изживяване при подръжката на тъканите. Подходящ размер за всички видове облекла.

 • Мощна технология за безкомпромисни резултати

  Иновативна технология за високо налягане предоставя перфектни резултати благодарение на безкомпромисната мощност на парата: налягане до 5,8 bars, постоянна пара до 90 g/minute и допълнителен паров удар до 200 g/minute.

 • Подобрена лекота при работа с новата глава за гладене

  Новия дизайн предлага комфорт и лекота при работа с олекотената глава за гладене - два пъти по-лека от традиционна ютия и с прецизен връх за резултати в детайли.

 • Технология Smart Protect

  Възползвайте се от подобрената технология с грижа за тъканите, безопасна за работа за целия ви гардероб, дори и за най-деликатните материи, като коприна. Технология, която не изисква никакви настройки.

 • Удобна подвижна база

  Пълна мобилност и удобство с отделящата се база, която ви позволява да освежите материите навсякъде и по всяко време - завеси, мебели и други.

 • Бързина и удобство при първоначално загряване

  С решението "Всичко в едно" стартирате само за около 70 секунди - перфектно за ежедневна употреба и за освежаване в последната минута.

 • Допълнителни ползи: Освежава и хигиенизира

  Наситената мощност на парата дезинфектира до 99.9% от бактериите, освежавайки и премахвайки миризмите за перфектна хигиена .

 • Лесно пренасяне

  Благодарение на малките колелца под парната станция, транспортирането е лесно - с грижа за материите, която покрива нуждите на целия ви дом

 • Anti-calc система с изплакване

  Насладете се на дълготрайно представяне и резултати, на които можете да разчитате ден след ден със системата чрез изплакване, за да осигури пълна сигурност при поддръжка на вашите решения "Всичко в едно"

 • Подвижен контейнер за вода за максимално удобство

  Обемът от 1.1 L на подвижния воден резервоар осигурява дълготрайни сесии на гладене и повторно пълнене, което не е било по-лесно.

 • Удобство благодарение на включените аксесоари.

  Моделът включва удобни аксесоари като: приставка - четка за плътни материи и подвижна закачалка за улеснени сесии на гладене с пара.

Функции
Парна глава Stainless Steel soleplate  
Дезинфекциране    
Воден резервоар Сменяем  
Индикация за празен резервоар    
Автоматично изключване Да  
Регулируема стойка Двоен  
Функция Включване / Изключване Ръчно управление  
Индикатор за готовност на парата    
Отделение за съхранение на захранващия кабел Кука  
Окачалка    
Integrated board Smart board 3 positions  
Разглобяема основа    
Колелца    
Антиваровикова система Система за почистване  
Напомняне за премахване на накип    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
За да използвате Smart Board, хванете дъската от двете страни, повдигнете я нагоре и я наклонете според предпочитанията си:

За максимално удобство при употреба резервоарът IXEO може да се сменя.
С обема си от един литър той дава възможност да правите кратки или дълги сесии.

Благодарение на изчистения си дизайн, IXEO може лесно да се впише в дома Ви.
Снабден e с малки колела под основата си и можете да го местите без усилие.
Ако обаче искате да съхранявате продукта, той може да бъде снижен до височина 105 см.
По-компактен е и може лесно да се съхранява в съблекалня или килер.

Натискайте последователно бутона „Steam“ (Пара), докато достигнете желания режим.
• Нормален режим: зеленият индикатор не свети.
• Максимален режим: зеленият индикатор мига.
• Минимален режим: зеленият индикатор свети непрекъснато.
Чешмяна вода:
Вашият уред е предназначен да работи с чешмяна вода. Ако Вашата вода е много твърда (твърдост, по-висока от 30°f или 17°dH или 21°e), смесете 50% чешмяна вода с 50% дестилирана вода (може да се намери по магазините).
В някои крайбрежни райони съдържанието на сол във водата може да е високо. В този случай използвайте само дестилирана вода.

Уреди за омекотяване на вода:
Има няколко вида уреди за омекотяване на вода и водата в повечето от тях може да се използва с парочистачката. Въпреки това някои уреди за омекотяване на вода, особено тези, които използват химикали като сол, могат да станат причина за появата на бели или кафяви петна. Това важи по-специално за филтриращите кани.
Ако срещнете такъв проблем, препоръчваме да се опитате да използвате нетретирана чешмяна вода или бутилирана вода.

Запомнете:
Никога не използвайте дъждовна вода, чиста деминерализирана вода или чиста дестилирана вода от магазина или вода, съдържаща добавки (като нишесте, парфюм или вода за домашни уреди). Такива добавки могат да повлияят на свойствата на парата и при високи температури да образуват отлагания в камерата на парогенератора, които е възможно да оцветят прането и да доведат до преждевременно износване на уреда.
Тази операция трябва да се извършва само след изключване на уреда за повече от два часа.
За да премахнете котления камък от вашия уред, моля следвайте инструкциите по-долу:
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
За помощ относно сглобяването на IXEO, гледайте този видеоклип:

След изплакване на резервоара трябва да натиснете и да задържите бутона за рестартиране за около 3 секунди, за да спре мигането на светлинния индикатор.
Натиснали сте спусъка за пара 3 пъти за кратко и последователно, което задейства режима „Boost“ (Подсилване). След това парата се активира автоматично за няколко секунди.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.