TEFAL IXEO QT1020

IXEO QT1020 Грижи за дрехите за минути с първото решение за гладене с пара тип „всичко в едно“

Tefal IXEO е впечатляваща ютия и уред за гладене с пара, която включва всичко в едно за пълна грижа за дрехите, с ненадминати лекота и удобство, за да изглеждате по възможно най-добрия начин за нула време. Вградената дъска Smart Vertical Board с вертикално разположение предлага изцяло нова грижа за дрехите с ергономичен изправен дизайн, високоефективна работа с пара и леко гладене. Без необходимост от дъска за гладене, Tefal IXEO е идеалното решение за гладък и безупречен вид без бръчки всеки ден.

Решение тип „всичко в едно“: ютия и уред за гладене с пара Tefal IXEO

Революционно изживяване с впечатляващо решение тип „всичко в едно“ за дрехите ви, което може да е ваше с Tefal IXEO – ютия и уред за гладене с пара, който удовлетворява всички ваши нужди с грижа за дрехите в едно удобно устройство.

Високоефективното обработване с пара и леко гладене се съчетават в едно, с вградената вертикална дъска Smart Vertical Board с три позиции, която предлага удобно изправено и наклонено гладене с подобрена ергономика.

Високоефективното премахване на гънки се постига чрез Turbo Steam технология с 1600W мощност, която осигурява налягане от 5 бара.

Благодарение на бързото 45-секундно нагряване, което е чудесно за изглаждане на дрехите в последния момент и системата Smart Protect, това е един интелигентен продукт с температура, която се адаптира към всички дрехи, без необходимост от специални настройки: получавате грижа за дрехите на момента!

Уреда е лесен за употреба и изключително удобен, с олекотен дизайн, намалено на половина тегло спрямо традиционните ютии.

Подобрените функции допълват идеалния пакет IXEO „всичко в едно“ – ютия и уред за работа с пара – без нужда от дъска за гладене.

от Tefal

Най-важното
 • Комфорт и лесна употреба с вградена вертикална дъска Smart Vertical Board

  Три положения с подобрена ергономика, за повече лекота и ефективност, с удобството на вградения дизайн – това означава, че вече не ви трябва дъска за гладене.

 • Допълнителни ползи: освежава и хигиенизира

  Интензивната мощ на парата убива до 99.99% от микробите и бактериите, като същевременно освежава и премахва неприятните миризми, за свежи дрехи и идеална хигиена.

 • Безопасно за всякакви видове дрехи

  Възползвайте се от грижа за дрехите, която е безопасна за използване за всички дрехи в гардероба ви, с парно гладене на всякакви материи, дори и най-деликатните, като например коприна.

 • Изключително удобство, благодарение на отделящият се воден резервоар

  Големият обем на еднолитровият воден резервоар с възможност за изваждане, гарантира дълго време за гладене с пара и допълване, по-лесно от всякога.

 • Удобство със светкавични резултати

  Светкавично, 45-секундно време за загряване, което означава, че вашето устройството тип „всичко в едно“, ще е готово, за отрицателно време, за да излезете от вкъщи във възможно най-добрия си вид.

 • Подобрено използване, благодарение на новата гладеща глава

  Чисто нов дизайн, който предлага удобно и леко гладене, с гладеща глава, която тежи на половина по-малко от традиционните парни ютии, и ви помага да стигнете и до най-малките детайли.

 • Надеждно и ефективно премахване на гънките

  Технологията за нагряване на плочата за гладене с пара, в съчетание с технологията Turbo Steam, с налягане от 5 бара, създават високоефективно премахване на гънките, с гарантирани резултати.

 • Лесно транспортиране

  Благодарение на малките колелца под продукта, транспортирането му става толкова лесно, че можете да го местите навсякъде в дома си. 

 • Повече удобство, благодарение на включените аксесоари

  Някои модели включват удобни аксесоари като четката за дрехи, предназначена за плътни материи, и щипки за фиксиране на дрехите ви към вградената вертикална Smart дъска.

 • Гъвкавост и удобство с интелигентна, отстраняваща се основа

  За пълна гъвкавост и удобство, портативната и лека база ви позволява да освежите дрехите си навсякъде, по всяко време, като може да се използва и върху завеси, мебели и други.

Функции
Мощност 1500  W
Променлива пара 25  g/min
Парна глава Stainless Steel soleplate  
Регулируема стойка Двоен  
Щипки    
Възможност за управление на парата    
Окачалка    
Аксесоари Четка за по-плътни материи  
Цветове Черен и розово злато  

Инструкции и ръководство