Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА ACCESS'STEAM POCKET DT3031

УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА ACCESS'STEAM POCKET DT3031 Бърз и компактен уред за обработване с пара от Tefal
Ръчният уред за гладене с пара Tefal Access Steam Pocket осигурява лесна грижа за облеклата у дома и в движение. Със сгъваем корпус и компактен размер, той е лесен за съхранение и пренасяне дори при пътуване. Бързото време за загряване от само 15 сек ви позволява да излезете навън в най-добрия си вид за нула време. Този лесен за използване уред с мощност от 1300 W подава 19 g/min пара и е подсигурен с функция за автоматично изключване за повече безопасност. Така получавате идеалния ежедневен уред за гладене с пара, който е безопасен за всички тъкани.

Реф. №: DT3031E0

Уред за гладене с пара Tefal Access Steam Pocket

С интелигентни функции и ултра компактен размер, уредът за гладене с пара Tefal Access Steam Pocket е проектиран да улеснява грижата за облеклата всеки ден, където и да ви отведе животът.

Сгъваемият корпус осигурява съвършено удобство при съхранение и пътуване, докато олекотеният дизайн ви осигурява работа с лекота.

Със светкавично бързото загряване от едва 15 сек, мощност от 1300 W и непрекъснато подаване на пара от 19 g/минута подготвяте дрехите си за нула време винаги, когато ви потрябват.

С усъвършенствани функции за повече безопасност - стабилна вертикална позиция и функция за автоматично изключване, за да се наслаждатвате на перфектни резултати без допълнителни притеснения.

Открийте съвършеното решение за грижа за облеклата, подходящо за всики тъкани и приложимо дори при пътуване — без нужда от дъска за гладене.

Най-важното
 • Ексклузивна компактна сгъваема глава

  Ултра компактната конструкция с ексклузивна сгъваема глава осигурява безпроблемно съхранение и съвършено удобство в двойно по-малък формат спрямо предходните модели, благодарение на което ръчният уред за пара е подходящ както за пътувания, така и за ежедневна употреба.

 • Бързо загряване

  Светкавично бързото загряване за 15 секунди е всичко, което ви трябва за бързи корекции или важните последни щрихи, за да се представите перфектно.

 • Олекотена конструкция

  Усетете разликата с ултра олекотената конструкция на уреда. Грижата за облеклата никога не е била по-лесна и удобна.

 • Мощна пара за ежедневна употреба

  Мощността от 1300 W осигурява високоефективно гладене с пара, идеално за ежедневно поддържане на дрехите.

 • Перфектни резултати

  Непрекъснатото подаване на пара от 19 g/минута осигурява надеждни резултати както у дома , така и на път. За безупречен външен вид или просто за корекции в последния момент.

 • Вече не ви трябва дъска за гладене

  Пестете време и място, изгладете всяка гънка по дрехите си без необходимост от дъска за гладене. Нужна ви е само обикновена закачалка, уреда за пара и ...гънките ги няма.

 • Освежава и дезинфекцира

  Силата на парата унищожава бактерии, акари, премахва миризми, полени и алергени, за свежи дрехи и идеална хигиена.

 • С подобрени функции за повече сигурност

  Автономна стабилна вертикална позиция, спусък за пара, който ви позволява да я активирате само когато имате нужда от нея и функция за автоматично изключване за повече безопасност и употреба без излишни притеснения.

 • Подходящ за всички видове тъкани

  Сега имате възможност както за корекции в последния момент, така и за прецизно и безопасно гладене с пара, което позволява да обработвате дори най-деликатните тъкани, например коприна.

 • default

  Ежедневна употреба у дома и на път

  Олекотеният дизайн на уреда прави гладенето с пара по-комфортно у дома и осигурява съвършено удобство при пътуване.

 • Дезинфекцира тъканите в дома

  Елиминира до 99%99 вируси, бактерии или микроби* с помощта на естествената сила на парата. Външни тестове, проведени в независими лаборатории, използвайки устройството върху памучен плат и използвайки функцията за пара чрез движение напред и назад, 3 пъти.

Функции
Мощност 1300  W
Usage Vertical  
Променлива пара до 19  g/min
Време за загряване 15  s
Дължина на захранващия кабел 2.6  m
Индикатор за готовност на парата    
Цветове черен, бял, син  
Тип на щепсела EUR  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.