Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА TEFAL PURE TEX DT9531

УРЕД ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА TEFAL PURE TEX DT9531 Първият уред за пара 4 в 1 за гладене и пречистване на всички домашни текстилни изделия
Tefal PURE TEX осигурява 4 действия в 1 уред за пара с лесно за използване устройство, което дезинфекцира, премахва гънки, почиства и разпръсква аромати за всички домашни текстилни изделия. Този иновативен, първи по рода си ръчен уред за пара е оборудван с високо интуитивна и ексклузивна система с няколко подложки за дезинфекциране, изглаждане, почистване на мъхчета и прах от всички текстилни изделия в дома ви. Напълно естественото действие на парата за дезинфекция допълва това решение, като унищожава до 99,9% от вирусите и бактериите* с помощта на ултра бърз уред за пара, който е готов само за 25 секунди.

Реф. №: DT9531E0

Ръчен уред за пара Tefal PURE TEX

Със своите иновативни и интелигентни функции уредът за пара Tefal PURE TEX е създаден да улеснява грижите за тъканите в дома ви всеки ден.

Първият по рода си ръчен уред за пара дезинфекцира, изглажда, почиства и разпръсква аромати с високо интуитивна и ексклузивна система с няколко подложки, за да ви предостави 4 лесни действия в 1 уред.

Дезинфекция: хигиена и свежест без усилия с мощна пара, която дезинфекцира и намалява миризмите, докато почиства, унищожавайки до 99,9% от вирусите, бактериите и микробите*.

Изглаждане: благодарение на уникалната технология и нагрятата плоча с едно ниво на температура, 1700 W мощност, непрекъсната пара до 30 g/минута и ексклузивен парен удар до 90 g/мин, PURE TEX изглажда с ефективно вертикално движение, без необходимост от дъска за гладене.

Почистване: двустранната подложка премахва косми, прах и мъхчета от всички тъкани, дори най-трудните за почистване или тези, които не могат да се перат.

Разпръсква аромат: с помощта на подложката за разпръскване на аромати MonParfum се наслаждавате на любимия си аромат у дома.

Всичко това в изключително бърз уред за пара, който е готов за 25 секунди и гарантира отлични резултати за всички домашни текстилни изделия.

Най-важното
 • Ексклузивна система със сменяеми подложки

  С нашата ексклузивна система с няколко подложки преминавате от една подложка на друга без усилия благодарение на ексклузивното магнитно поставяне. Подложките са двустранни за различни действия и по-продължителна употреба. Лесни за пране на ръка и прибиране в тяхната кутия за съхранение за иновативна грижа с максимално удобство.

 • Дезинфекцираща сила на парата

  Интензивната сила на парата дезинфекцира и унищожава до 99,9% от вирусите, бактериите и микробите*. Премахва миризми, алергени и прахови акари за перфектна хигиена в дома.

 • Напълно естествена пара

  Освежаване и дезинфекция благодарение на напълно естествената сила на парата, без химични вещества, за по-здравословен дом.

 • Ефективно изглаждане

  Излезте навън в най-добрия си вид с изключителна бързина благодарение на технологията с нагрята плоча: без конденз, дрехите са готови за носене веднага. В съчетание с една настройка на температурата: без регулиране, изглаждате дори най-деликатните тъкани, като коприната, без риск от изгаряне или лъщене.

 • Мощна пара

  Подаване на пара до 90 g/мин за упорити гънки или тежки тъкани благодарение на парния удар. С 2 нива на парата постигате до 30 g/мин непрекъснато подаване на пара или използвате минималното ниво за леки и лесни за гладене тъкани.

 • Почистване на косми, мъхчета и прах

  Интелигентна двустранна подложка за почистване на всички тъкани, дори най-трудните и тези, които не могат да се перат, с функция за премахване на косми/мъхчета от едната страна и микрофибър от другата за премахване на дребните частици прах, заседнали в тъканта.

 • Разпръснете любимия си аромат

  С MonParfum можете да усещате приятното ухание на любимия си аромат у дома, като поставите няколко капки върху устройството, включите в подложката MonParfum и използвате функцията на пара.

 • Обработване с пара за изделия, които не са подходящи за гладене

  Капакът за пара защитава най-деликатните тъкани и изделия, за да се наслаждавате на 100% естествения ефект за дезинфекция на парата върху всички тъкани.

 • Готов на мига

  Готов за употреба само за 25 секунди, за бързо и ефективно гладене в забързаното ежедневие.

 • За всички домашни текстилни изделия

  Благодарение на иновативните подложки: дезинфекциране, изглаждане, почистване и разпръскване на аромат върху всички домашни текстилни изделия: облекла, палта, дамаски, възглавници, завеси, одеяла, бебешки изделия и др.

 • Без нужда от дъска за гладене

  Благодарение на революционната конструкция и единичното вертикално движение нямате необходимост от дъска за гладене.

 • Функция за автоматично изключване

  За по-безопасна употреба уредът се изключва автоматично след няколко минути бездействие.

 • Дезинфекцира тъканите в дома

  Елиминира до 99%99 вируси, бактерии или микроби* с помощта на естествената сила на парата. Външни тестове, проведени в независими лаборатории, използвайки устройството върху памучен плат и използвайки функцията за пара чрез движение напред и назад, 3 пъти.

Функции
Мощност 1700  W
Usage Vertical  
Променлива пара до 30  g/min
Ударна пара до 90  g/min
Време за загряване 25  s
Вместимост на водния резервоар 200  ml
Дължина на захранващия кабел 2,5  m
Автономност 10  min
Индикатор за готовност на парата    
Възможност за управление на парата    
Цветове Син  
Тип на щепсела EUR  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабела в одобрен ремонтен център.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Нивото на водата в резервоара е твърде ниско ==> Изключете уреда от електрическата мрежа и напълнете резервоара.
Помпата е празна ==>Натиснете и задръжте бутона за пара няколко секунди, за да се зареди помпата.
Свалящият се резервоар не е монтиран правилно ==> Проверете правилното позициониране на резервоара върху продукта.
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Вашият продукт не е включен в контакта или не е пуснат ==> Проверете дали Вашият продукт е правилно свързан към електрически контакт и дали превключвателят е в положение "I".
Продуктът е в режим „Готовност“ ==> Натиснете бутон „Вкл./Изкл.“ и изчакайте, докато не спре да премигва.
Резервоарът за вода не е монтиран правилно или неговият заключващ клапан не е затворен правилно ==> Проверете дали клапанът е затворен и дали резервоарът е монтиран правилно на продукта.
Вашият уред има котлен камък, консултирайте се с раздел „Премахване на котлен камък“ в инструкциите.
Бутонът „Пара“ е в положение Постоянно подаване на пара. Отключете го с еднократно натискане.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Използвали сте химикали или добавки за премахване на котлен камък във водата.
Никога не добавяйте такъв продукт в резервоара за вода. Те съдържат органични отпадъци или минерали, които кондензират под въздействието на топлина и причиняват прокапване, кафяво зацапване или преждевременно стареене на вашето устройство.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.