Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL ТОСТЕР TEFAL TT640

ТОСТЕР TEFAL TT640 Включете света си автоматично с едно натискане на бутон, за да съхраните любимия си препечен резултат

Оптимизирайте кухнята си с интуитивен, иновативен тостер, който е толкова красив, колкото и функционален. С тостера за 2 филийки Tefal се наслаждавате на хляб, препечен до съвършенство – точно както го харесвате, благодарение на лесни за настройване любими настройки, голям дигитален таймер за обратно броене и седем нива на изпичане. С удобни функции и семпъл, но модерен дизайн, вкусният тост е само на едно докосване.

Реф. №: TT640810

Най-важното
 • Функция за запаметяване

  Запазете предпочитаните от вас настройки за препечени филийки точно както ги харесвате всеки път. Специален бутон за директен достъп осигурява пълно удобство.

 • Дигитален дисплей за лесно разчитане

  Опростеният дизайн включва минималистичен, лесен за четене цифров екран, показващ часовник за обратно отброяване, нива на запичане и много повече за пълен контрол и перфектни резултати.

 • Персонализирано препичане

  От леко златист до много хрупкав, насладете се на вашето парче тост точно както обичате със седем нива на запичане - изборът е ваш!

 • Лесна употреба

  Лесен достъп до селектора за степен на запичане, спиране на цикъла на препичане, препичане на замразен хляб или претопляне на тост с четири специални функции, оборудвани със светлинни индикатори за максимално удобство.

 • Регулируема ширина на отворите за филийките

  Идеални както за тънки, така и за дебели филийки, широките самоцентриращи се отвори гарантират, че вашият хляб е точно позициониран за равномерно препичане всеки път.

 • Подвижна тавичка за трохи

  Изхвърлете трохите безопасно и лесно с удобна подвижна тава за трохи, която може да се сваля за бързо и удобно почистване.

 • Лесно и безопасно изваждане

  Оборудван с удобно лостче за високо повдигане, за да извадите препечения си хляб - дори малки филийки - с пълна лекота и спокойствие.

Функции
Slot Type Short Toast slot  
Number of slots 2S  
Design & Material Plastic  
Повдигане    
Мощност 850  
Стоп    
Размразяване    
Повторно затопляне    
Нива на препичане 7  
Автоматично разполагане на филийките по средата за равномерно изпичане    
Подвижна тавичка за трохи    
Светлинен индикатор    
Цветове Черен  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Бутонът за размразяване Ви позволява да размразявате хляба си и автоматично оставя допълнително време за готвене, за да се изпече филията.
Функцията за претопляне на тостера автоматично намалява времето за печене до около 30 секунди, така че изстиналите филии да могат да бъдат затоплени, без да прегорят.
Не, нашите тостери не са пригодени за торбички.
Тя дава възможност леко да повдигнете шината с хляба, което Ви позволява да извадите по-малки продукти, като питки и гевречета, без да си изгаряте пръстите!
На работна повърхност с достатъчно място около него, далеч от запалими неща (завеси, кошчета, електрически контакт и т.н.) и никога без надзор.
Почти всички видове хляб, продаван в магазините. Трябва да знаете, че сухият хляб се препича по-бързо от пресния хляб. Замразеният хляб се препича по-бавно. С регулиращия се термостат можете да нагласяте степента на препичане по вкуса си. Ако парче хляб заседне в уреда, изключете го от контакта и го оставете да изстине. След това можете да извадите филията без риск от изгаряне.
Разликата в съдържанието на влага в различните хлябове води до различно време за препичане. Леко изсъхнал хляб трябва да се препича на най-долно положение. Съвсем пресен или пълнозърнест хляб трябва да се препича на малко по-високо положение. Хляб с неравна повърхност на филийките, като например английски кифлички, трябва да се препича на по-висока позиция.
Да, за хляб с ядки.
Не, за хляб със сушени плодове, тъй като препичането му ще придаде лош вкус на хляба и може да изгори плодовете, което да доведе до повреда в материала.
Не препоръчваме претопляне или печене на продукти, покрити или поръсени със захар.
Да. С автоматичното централно поставяне на всички наши тостери и с по-дълбоките и по-широки отвори на новите ни модели, кифли, рула, тънки или дебели филии могат лесно да се пекат, без да залепват към нагревателите.
Не. Никога не използвайте тостера си за печене, скара или размразяване на замразени храни, различни от хляб.
Възможно е само в уреди, създадени специално за малки кифли. Внимавайте, тъй като тостерът може да побере само две или най-много три кифли, за да се избегне натрупване на топлина.
Не, уредът може да се използва само с по една функция.
Сухият хляб се изпича по-бързо от пресния хляб. Замразеният хляб се изпича дори по-бавно.
С функцията за избор на нива на изпичане можете да регулирате печенето според вкуса си.
Преди да го почиствате, да му правите профилактика или да го приберете, изключете го и го оставете да изстине. За почистване на външната страна на тостера и на кабела използвайте мека кърпа или леко влажна гъба и миещ препарат, след това го подсушете целия. За да почистите тавичката за събиране на трохи я свалете от тостера и я избършете с влажна кърпа. Не я поставяйте в съдомиялна машина. За да се запази тостерът, никога не използвайте силни миещи препарати, метални прибори или абразивни домакински гъби. И никога не пипайте реотана.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Лостът остава долу само когато тостерът Ви е включен към електрическата мрежа. Ако все още има проблем, изключете тостера и го обърнете над мивка, като внимателно го разклатите, за да премахнете всякакви големи трохи, които може да блокират механизма. Ако все още има проблем, занесете тостера си в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Една филия хляб в тостер с два отвора се препича неравномерно.
Стандартен хляб на квадратни филийки. Запомнете, че престоялият хляб се препича по-бързо от пресния хляб. За замразен хляб е нужно повече време, в зависимост от модела. Вашият тостер е оборудван с бутон за печене на замразен хляб.
Няма нужда да изхвърляте филийки, които вече са препечени, използвайте функцията за претопляне на тостера си (в зависимост от модела).
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Изключете уреда и го оставете да изстине. Изключете уреда от контакта, преди да се опитате да извадите хляба. След това можете да извадите филията без риск от докосване на горещ реотан. Помнете никога да не оставяте тостера без надзор, докато работи.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.