Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ГРИЛ OPTIGRILL+ XL SNACKING&BAKING

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ГРИЛ OPTIGRILL+ XL SNACKING&BAKING Перфектни резултати при печене на грил: от алангле до добре изпечено

>Перфектни резултати при печене на грил: от алангле до добре изпечено
Последната иновация от Tefal - електрически грил OptiGrill+ XL Snacking&Baking - идва и с аксесоар, специално за печене за безкрайно много възможно за печене, притопляне и запичане. С технологията "Automatic Sensor Cooking" времето и температурата се настройват автоматично за дебелината и броя парчета, поставени в грила, въз основа на 6 автоматични програми (бургер, птиче месо, сандвичи, наденица, червено месо, риба) и режим за замразена храна. В същото време, светлинният индикатор позволява директно наблюдение: лилаво за предварително загряване, синьо и после зелено за започване на готвенето, жълто за алангле, оранжево за средно и червено за добре изпечено. Доставете удоволствие на вашите любими хора, независимо от техните предпочитания за степента на приготвяне на месото! Допълнителният ръчен режим с 4 температурни нива ви позволява да готвите всичко, подходящ е и за плодове и зеленчуци, като ги грилова точно според вашите предпочитания.

Реф. №: GC724D12

Перфектни резултати при печене на грил: от алангле до добре изпечено

Открийте електрическия грил OptiGrill+ XL Snacking & Baking и се насладете на безкрайни възможности за различни рецепти!

Регулируемите темпепературни нива и 9-те автоматични програми дават възможност за прецизно готвене и приготвяне на месото точно по ваш вкус: алангле, средно или добре изпечено.

С по-голямата XL повърхност можете лесно и бързо да приготвите различни ястия за 6 до 8 порции.

Бургер, птиче месо, сандвич, наденица, червено месо, риба, морска храна, бекон и свинско - за вас вече няма тайни в приготвянето им!

С помощта на ръчния режим и с 4-те температурни настройки можете да приготвяте плодове и зеленчуци, както и вкусна пица, кейкове и различни печива.

Не губете време във миене - тавичката с незалепващо покритие Snacking & Baking е подходяща за почистване в миялна машина.

Насладете се на лесно и разнообразно готвене с иновативния електрически грил OptiGrill XL+ Snacking & Baking!

Най-важното
 • XL размер

  Голяма площ на плочите с 33% повече от класическия модел

 • 9 автоматични програми за готвене

  Перфектни резултати при печене на грил: от алангле до добре изпечено. Ръчен режим с 4 настройки на температурата за приготвяне на различни видове храна (бургер, червено месо, сандвич, наденица, риба, птиче месо, морски дарове, бекон, свинско)

   

 • Индикатор за нивото на готовност

  Следи процеса на готвене за перфектен резултат от алангле до добре изпечено: показва напредъка при готвенето и издава звуков сигнал при всяка фаза, за да знаете кога ястието е готово!

 • Аксесоар за печене: тавичка Snacking & Baking 

Рецепти
Функции
Number of serving До 6 порции  
Cooking level indicator Color indicator  
Мощност 2000  W
Dishwasher safe parts Plates + juice tray  
Intelligent grill    
Система за автоматично готвене    
Automatic cooking indicator Round shape Colour indicator  
Ръчна настройка    
Frozen mode    
Незалепващи плочи    
Сменяеми плочи    
Размери на пространството за готвене 40x20  cm
Повърхност за печене 800 cm²  
Подвижна тава за отцеждане на сокове    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Тяло Неръждаема стомана  
Дръжка Термопластична  
Oven-like position Yes  
Функция „On/Off“ (Включване / Изключване)    
Контролна лампа    
Регулируем термостат    
Индикатор "Готово за печене"    
Дължина на захранващия кабел 0.8  m
С включени рецепти    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Не. След приключването на първата партида, отворете грила и извадете храната. Затворете грила и натиснете OK. Не е необходимо преди това да изключвате грила. Когато светлините светнат отново, изберете режима, който желаете. Етапът на предварително затопляне трябва да бъде доста по-бърз, отколкото първия път, тъй като плочите вече са нагорещени. Когато Optigrill издаде звуков сигнал, че е в готовност, отворете отново грила и поставете втората партида храна върху плочите и процедирайте по обичайния начин.
Има 4 температурни нива, изобразени с цветен индикатор:
Зелен: 110°C (230°F до 257°F)
Жълт: 190°C (356°F до 383°F)
Оранжев: 225°C (428°F до 455°F)
Червен: 270°C (518°F до 545°F)
Не, тъй като сензорите за готвене не са активни в ръчен режим.
Преди да почистите грила, изчакайте приблизително 45 минути, докато устройството се охлади. За да отстраните тежки отлагания от храна върху плочите или страните на грила, препоръчваме да използвате дървена или пластмасова шпатула. За да почистите грила и неговите компоненти, използвайте напоена с гореща вода кърпа. Не потапяйте грила във вода. Не използвайте абразивни почистващи продукти или продукти, които съдържат алкохол или гориво, тъй като те може да повредят устройството.
Уредът не е бил изцяло отворен при поставянето на храната върху плочите на грила преди готвенето.
Решения: за да позволите на уреда да установи стартирането на цикъл на готвене, уредът трябва да бъде изцяло отворен, преди всеки цикъл на готвене. В противен случай цикълът на готвене няма да стартира. Отворете грила изцяло и след това го затворете и натиснете OK.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е установил проблем и може да е необходим ремонт.
Ако оставите уреда отворен между 2 цикъла на готвене, той ще превключи в режим за безопасност и ще трябва да бъде рестартиран.
За да гарантирате най-добри резултати при готвене, не трябва да отваряте уреда за повече от 1 минута през циклите на готвене. Рестартирайте (RESET) като го изключите от контакта за 2-3 минути и рестартирайте пълния цикъл на готвене.
Ако Вашата храна е с дебелина под 4 mm, тя е твърде тънка (като резени бекон), възможно е да не се засича.
Това не е проблем, просто натиснете бутона OK за потвърждение за започване на готвенето.
Започнали сте готвенето преди предварителното загряване да е приключило.
За да коригирате това: изключете уреда, извадете храната, рестартирайте уреда и след това се върнете към избора на програма и изчакайте приключването на предварителното загряване, преди да започнете готвенето.
Ако проблемът се задържи въпреки следването на съвета по-горе: възможно е уредът да се нуждае от ремонт.
• Плочите на грила не са поставени правилно върху кукичките на плочата и поради това сензорите не могат да установят правилно наличието на храна.
За да коригирате този проблем, изключете уреда и го оставете да се охлади. След това поставете правилно плочата за готвене.
• Започнали сте готвене на храната, преди плочите да са предварително загрели.
За да коригирате това: изключете уреда, махнете храната, затворете уреда. Включете отново уреда, изберете и потвърдете програма и изчакайте докато предварителното загряване приключи.
• Ако проблемът се задържи въпреки следването на съвета по-горе: възможно е уредът да се нуждае от ремонт.
Това може да се дължи на неправилно почистване на нагревателните плочи.
Препоръчваме Ви да измиете предварително Вашите нагревателни плочи по следния начин, преди да ги поставите в съдомиялната машина, за да премахнете всякакви остатъци от храна:
- Накиснете плочите в гореща вода и обезмасляващ препарат за съдове за около 30 минути,
- Изтъркайте и двете страни на плочата с гъба или четка за съдове, гореща вода и обезмасляващ препарат за съдове,
- Изплакнете,
- Поставете в съдомиялната машина.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.