TEFAL SMOKE LESS GRILL TG900

SMOKE LESS GRILL TG900 Гриловайте у дома с по-малко пушек!
С Smoke Less Indoor грил за вътрешна употреба от Tefal можете да се насладите на вкусно гриловане през цялата година от удобството на собствената си кухня. Негова специална технология против дим "Smoke Shield" осигурява до 70% по-малко пушек, както и по-малко миризми*, за вкусни резултати по всяко време. Благодарение на двете си мощни, независими зони за нагряване и регулируем термостат, всичко от месо до риба и зеленчуци може да се пече едновременно до перфектност - за неограничени възможности! *Независим тест за грил TG80 от Tefal

Реф. №: TG900812

Smoke Less Indoor - грил за вътрешна употреба : Печете на скара вкъщи с по-малко пушек

Наслаждавайте се на вкусни гриловани храни през цялата година от удобството на собствената си кухня и без пушек - благодарение на грила за вътрешна употреба Smoke Less Indoor от Tefal.

Негова специална технология против дим "Smoke Shield" осигурява до 70% по-малко пушек, както и по-малко миризми, за вкусно гриловане без неприятности у дома.

Благодарение на двете си независими зони за едновременно готвене на различни температури, възможностите са неограничени - от вкусна риба и месо до перфектно гриловани зеленчуци.

Този електрически грил за вътрешна употреба има 2000W мощност за по-добро изпичане, задушаване и по-сочни резултати, както и регулируем термостат с пет степени.

Допълнен е с подвижни плотове и тавичка за сос, които могат да се поставят в съдомиялна машина за безпроблемно почистване.

*Независим тест в сравнение с грил TG80 Tefal

*Independent test v. the TG80 Tefal grill

Най-важното
 • 70% по-малко пушек

  Гответе на грил в комфорта на вашата собствена кухня с до 70% по-малко пушек.*

 • По-малко пушек

  Наслаждавайте се на по-малко пушек по време на готвене благодарение на технологията Smoke Shield . *Независим тест в сравнение с грил TG80 Tefal

 • Гответе едновременно различни продукти

  Двойните зони за нагряване позволяват да готвите едновременно различни продукти с две различни температури .

 • Голяма мощност: 2000W

  Голяма мощност за по-добро задушаване на продуктите и по-сочно приготвено месо.

 • Лесно ще станете майстори на гриловането

  С помощта на регулируемия термостат, лесно може да управлявате правилната температура за всички видове продукти: подграваща, ниска, средна, висока и задушаване.

 • Лесно почистване

  Подвижни плотове и тавичка за сос, които са съвместими със съдомиялна машина за бързо и лесно почистване.

Рецепти
Функции
Сменяеми плочи    
Dishwasher safe parts Plate + juice tray  
Регулируем термостат    
Незалепващи плочи    
Smokeless    
Подвижна тава за отцеждане на сокове    
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Контролна лампа    
Индикатор "Готово за печене"    
Отделение за съхранение на кабела    
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
Погрижете се тавата за оттичане да е винаги пълна с вода (в зависимост от модела). Това позволява всички оттичащи се сокове и мазнини да бъдат поети от водата, като така се предотвратяват пушекът и възпламеняването на мазнините.
При използването на уреда за пръв път ще забележите лек дим. Това е нормално и няма да продължи дълго. В случай че продължава да се появява дим, уверете се, че грил-плочата е почистена правилно.
Не, никога не използвайте фолио с уреда – готвене в стил „опакован с фолио пакет“ не се допуска.
Водата, която добавяте за процеса на готвене, ще създаде хладна зона под повърхността за готвене и в нея ще се отделят и задържат всички мазнини, като се предотвратява тяхното изгаряне върху горещата повърхност и причиняването на дим или възпламеняване.
Използвайте само дървени или пластмасови прибори, или прибори от термо-пластмаса. Метални прибори могат да повредят незалепващото покритие при контакт с грила.
Продуктите могат да бъдат напълно разглобени за лесно почистване. Скарата, грил-плочата, както и водният резервоар могат да се почистват в съдомиялна машина. Корпусът на грила трябва да се забърсва след всяка употреба. Никога не потапяйте във вода.
След употреба изключете напълно Вашето барбекю и изчакайте докато изцяло се охлади, преди да го почистите. Решетките, дръжката и основата могат да се забърсват с гъба и измиващ препарат.
Нагревателният реотан не се почиства. Ако той е наистина замърсен, изчакайте докато се охлади и забършете със суха кърпа.
Ако се намирате на ветровито място, повърхността за готвене може да се охлади и печенето да отнеме повече време.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.