Шоколадов кекс

Шоколадов кекс

Десерти

  • 4

    Брой хора

  • Евтино

    Разход

  • Лесно

    Трудност

  • Време за приготвяне

  • Време за приготвяне

Продукти

  • 125 г шоколад
  • 125 г масло
  • 4 яйца
  • 100 г пудра захар
  • 100 г брашно

Подготовка

Облечете купичките на уреда във фолио.

Отделете жълтъците от белтъците.

Оставете маслото на стайна температура, докато омекне.

Разтопете шоколада на водна баня и добавете жълтъците и мекото масло.

Разбийте белтъците на сняг. Добавете ги заедно със захарта и брашното към шоколадовата смес.

Пресипете в купичките на уреда.

Покрийте с фолио и ги сложете в купата за задушаване.

Задушете за 35 минути.

Оставете да изстинат на стайна температура.

Обърнете купичките.

Tefal продукти за приготвяне на рецептата Ви