Агнешко със зелен фасул
- Общо време 25мин.
- 10мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
300 г Агнешка плешка, на кубчета
1 бр. Глава лук, тънко нарязан
150 г Нарязани домати
300 г Замразен зелен фасул
0.5 ч.л. Смляна куркума
0.5 ч.л. Млян кимион
1 с.л. Доматено пюре
1 с.л. Лимонов сок
1 с.л. Олио
120 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
300г Агнешка плешка, на кубчета 1бр. Глава лук, тънко нарязан 150г Нарязани домати 300г Замразен зелен фасул 0.5ч.л. Смляна куркума 0.5ч.л. Млян кимион 1с.л. Доматено пюре 1с.л. Лимонов сок 1с.л. Олио 120мл Вода
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в купата.
1с.л. Олио
Стъпка 3 /6
Запържете лука до златист цвят. Добавете месото, подправки, сол и черен пипер. Разбъркайте и сгответе за 2 минути.
300г Агнешка плешка, на кубчета 1бр. Глава лук, тънко нарязан 0.5ч.л. Смляна куркума 0.5ч.л. Млян кимион
Стъпка 4 /6
Добавете останалите съставки без лимоновия сок, като завършите с фасула. Подправете отново със сол.
150г Нарязани домати 300г Замразен зелен фасул 1с.л. Доматено пюре 120мл Вода
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Овкусете с лимоновия сок. Сервирайте с ориз.
1с.л. Лимонов сок