Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Агнешко със зелен фасул

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 25мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 300 г Агнешка плешка, на кубчета

  • 1 бр. Глава лук, тънко нарязан

  • 150 г Нарязани домати

  • 300 г Замразен зелен фасул

  • 0.5 ч.л. Смляна куркума

  • 0.5 ч.л. Млян кимион

  • 1 с.л. Доматено пюре

  • 1 с.л. Лимонов сок

  • 1 с.л. Олио

  • 120 мл Вода

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 300г Агнешка плешка, на кубчета
  • 1бр. Глава лук, тънко нарязан
  • 150г Нарязани домати
  • 300г Замразен зелен фасул
  • 0.5ч.л. Смляна куркума
  • 0.5ч.л. Млян кимион
  • 1с.л. Доматено пюре
  • 1с.л. Лимонов сок
  • 1с.л. Олио
  • 120мл Вода

Стъпка 2 /6

Излейте олиото в купата.

  • 1с.л. Олио

Стъпка 3 /6

Запържете лука до златист цвят. Добавете месото, подправки, сол и черен пипер. Разбъркайте и сгответе за 2 минути.

  • 300г Агнешка плешка, на кубчета
  • 1бр. Глава лук, тънко нарязан
  • 0.5ч.л. Смляна куркума
  • 0.5ч.л. Млян кимион

Стъпка 4 /6

Добавете останалите съставки без лимоновия сок, като завършите с фасула. Подправете отново със сол.

  • 150г Нарязани домати
  • 300г Замразен зелен фасул
  • 1с.л. Доматено пюре
  • 120мл Вода

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане.

Стъпка 6 /6

Овкусете с лимоновия сок. Сервирайте с ориз.

  • 1с.л. Лимонов сок