Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Бульон от хранителни остатъци

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 40мин.
  • Приготвяне
    5мин.
  • Приготвяне
    35мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 100 г Обелки и остатъци от зеленчуци

  • 0.5 бр. Глава лук, обелена и разполовена

  • 1 връзки Букет гарни

  • 4 бр. Гъби шийтаке

  • 0.5 бр. Лист водорасли комбу

  • 0.6 л Вода

  • 0.5 с.л. Паста мисо

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 100г Обелки и остатъци от зеленчуци
  • 0.5бр. Глава лук, обелена и разполовена
  • 1връзки Букет гарни
  • 4бр. Гъби шийтаке
  • 0.5бр. Лист водорасли комбу
  • 0.6л Вода
  • 0.5с.л. Паста мисо
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /5

Сложете в купата обелките, лука, букет гарни, гъбите и водораслите. Налейте водата.

  • 100г Обелки и остатъци от зеленчуци
  • 0.5бр. Глава лук, обелена и разполовена
  • 1връзки Букет гарни
  • 4бр. Гъби шийтаке
  • 0.5бр. Лист водорасли комбу
  • 0.6л Вода

Стъпка 3 /5

Подправете със сол и пипер.

  • Сол, пипер

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане

Стъпка 5 /5

Прецедете бульона и го излейте обратно в купата. Добавете мисото и разбъркайте.

  • 0.5с.л. Паста мисо