Бъркани яйца по френски
Tefal
Рецепта на Tefal

Бъркани яйца по френски

ratings.0

-/5

  • Общо време 5ч.
  • Приготвяне
    5ч.
  • Приготвяне
    0мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 3 Яйца

  • 40 мл Мляко

  • 30 г Крем фреш

  • 20 г Масло

  • 0.5 ч.л. Кервел, нарязан

  • 0.5 ч.л. Салатен лук, нарязан

  • 1 с.л. Растително масло

Приготвяне

Стъпка 1 /4

Пригответе съставките.

  • 3 Яйца
  • 40мл Мляко
  • 30г Крем фреш
  • 20г Масло
  • 0.5ч.л. Кервел, нарязан
  • 0.5ч.л. Салатен лук, нарязан
  • 1с.л. Растително масло

Стъпка 2 /4

Добавете олио в купата.

  • 1с.л. Растително масло

Стъпка 3 /4

Сложете всички съставки в купата. Разбърквайте с дървена шпатула, докато яйцата се приготвят.

  • 3 Яйца
  • 40мл Мляко
  • 30г Крем фреш
  • 20г Масло
  • 0.5ч.л. Кервел, нарязан
  • 0.5ч.л. Салатен лук, нарязан

Стъпка 4 /4

Сервирайте върху препечени филии и се наслаждавайте!