Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Винен кебап

ratings.4.8

4.8/5 -

  • Общо време 50мин.
  • Приготвяне
    5мин.
  • Приготвяне
    45мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 1.5 бр. Глава лук, тънко нарязан

  • 800 г Свинска плешка, на кубчета

  • 750 мл Млени домати

  • 250 мл Червено вино

  • 2 бр. Дафинов лист

  • 1 ч.л. Червен пипер

  • 8 бр. Зърна черен пипер

  • 4 бр. Бахар

  • Сол

  • 7 с.л. Слънчогледово олио

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Нарежете месото на парчета за готвене. Накълцайте лука.

Стъпка 2 /6

Сложете олиото в съда.

Стъпка 3 /6

Запечатайте месото в олиото за 10 мин. Ако се налага направете това на порции. Добавете лука и гответе още 5 мин.

Стъпка 4 /6

Добавете всички останали съставки в купата. Подправете със сол. Разбъркайте добре.

Стъпка 5 /6

Гответе под налягане 30 мин.

Стъпка 6 /6

Сервирайте ястието топло с топка бял варен ориз или картофено пюре.