Говеждо корма аламинут
- Общо време 10мин.
- 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
400 г Рамстек, на кубчета
1 бр. Глава лук, нарязан
10 г Пречистено масло
60 мл Натурален йогурт
2 с.л. Кориандър, нарязан
20 г Млени бадеми
4 г Настърган джинджифил
0.33 ч.л. Гарам масала
0.33 ч.л. Мляна канела
0.33 ч.л. Чили на прах
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
400г Рамстек, на кубчета 1бр. Глава лук, нарязан 10г Пречистено масло 60мл Натурален йогурт 2с.л. Кориандър, нарязан 20г Млени бадеми 4г Настърган джинджифил 0.33ч.л. Гарам масала 0.33ч.л. Мляна канела 0.33ч.л. Чили на прах
Стъпка 2 /7
Обелете и накълцайте лука.
1бр. Глава лук, нарязан
Стъпка 3 /7
Измийте и нарежете на ситно кориандъра.
2с.л. Кориандър, нарязан
Стъпка 4 /7
Настържете джинджифила.
4г Настърган джинджифил
Стъпка 5 /7
Смесете подправките, бадеми, йогурт, джинджифил и чили. Оставете сместа да престои. Сложете маслото и лука в тигана.
1бр. Глава лук, нарязан 10г Пречистено масло 60мл Натурален йогурт 20г Млени бадеми 4г Настърган джинджифил 0.33ч.л. Гарам масала 0.33ч.л. Мляна канела 0.33ч.л. Чили на прах
Стъпка 6 /7
Пригответе ги за 1 минута. Добавете месото. Запържете го от всички страни, ако е необходимо на порции. Добавете марината. Гответе 2 минути.
400г Рамстек, на кубчета
Стъпка 7 /7
Добавете нарязания кориандър и сервирайте с ориз или хляб наан.
2с.л. Кориандър, нарязан