Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Горещо или студено гаспачо

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 20мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    5мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 400 г Домати, обелени и нарязани

  • 100 г Бял лук, нарязан

  • 2 бр. Скилидка чесън, обелена

  • 100 г Червена чушка, обелена, нарязана

  • 2 бр. Филия бял хляб без кора

  • 2 с.л. Шери оцет

  • 12 бр. Листа пресен босилек

  • 2 ч.л. Захар

  • 600 мл Вода

  • Висококачествен зехтин

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /8

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /8

Обелете и нарежете главите бял лук на парчета.

Стъпка 3 /8

Обелете и почистете кълновете от скилидките чесън.

Стъпка 4 /8

Обелете и изчистете семето на червения пипер. След това го нарежете.

Стъпка 5 /8

Сложете всички съставки в съда с изкл. на босилека. Подправете със сол и пипер.

Стъпка 6 /8

Време за приготвяне: 5 мин.

Стъпка 7 /8

Блендирайте фино.

Стъпка 8 /8

Консумирайте гореща или охладена, подправена с босилек и зехтин.