Джобочета с банан и сусам
- Общо време 13мин.
- 10мин.
Приготвяне - 3мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
2 бр. Банани, обелени и нарязани на надлъжни половини
1 с.л. Кафява захар
1 с.л. Настърган кокос
1 ч.л. Печено сусамово семе
0.5 ч.л. Сусамово олио
2 бр. Хартия за печена 30х30 см
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
2бр. Банани, обелени и нарязани на надлъжни половини 1с.л. Кафява захар 1с.л. Настърган кокос 1ч.л. Печено сусамово семе 0.5ч.л. Сусамово олио 2бр. Хартия за печена 30х30 см
Стъпка 2 /5
Поставете 2-те половинки на банан в центъра на квадрат от хартия. Поръсете с кокос, захар и сусамово семе.
2бр. Банани, обелени и нарязани на надлъжни половини 1с.л. Кафява захар 1с.л. Настърган кокос 1ч.л. Печено сусамово семе
Стъпка 3 /5
Напръскайте със сусамово олио. Затворете плътно. Налейте в тигана 200 мл вода. Спуснете кошничката с джобове в тигана.
0.5ч.л. Сусамово олио
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане.
Стъпка 5 /5
Отворете джобовете. Сервирайте с ванилов сладолед.