Дип от чушки и фета сирене
- Общо време 28мин.
- 20мин.Приготвяне 
- 8мин.Приготвяне 
- 0мин.Охлаждане 
Съставки
6 порции
- 300 г Червена чушка 
- 120 г Обикновена фета 
- 120 г Орехи 
- 3 Чесън 
- 15 Сос Tabasco© 
- 6 с.л. Зехтин 
- Сол, пипер 
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /4
Разрежете чушките. Почистете семките и бялата месеста част. Пригответе ги на пара, като налеете 200 мл вода в тигана.
Стъпка 3 /4
Приготвяне под налягане.
Стъпка 4 /4
Обелете кожата. Накрая блендирайте с всички останали съставки.

