Дип от чушки и фета сирене
- Общо време 28мин.
- 20мин.
Приготвяне - 8мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
300 г Червена чушка
120 г Обикновена фета
120 г Орехи
3 Чесън
15 Сос Tabasco©
6 с.л. Зехтин
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе съставките.
300г Червена чушка 120г Обикновена фета 120г Орехи 3 Чесън 15 Сос Tabasco© 6с.л. Зехтин Сол, пипер
Стъпка 2 /4
Разрежете чушките. Почистете семките и бялата месеста част. Пригответе ги на пара, като налеете 200 мл вода в тигана.
300г Червена чушка
Стъпка 3 /4
Приготвяне под налягане.
Стъпка 4 /4
Обелете кожата. Накрая блендирайте с всички останали съставки.
120г Обикновена фета 120г Орехи 3 Чесън 15 Сос Tabasco© 6с.л. Зехтин Сол, пипер