Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Заек в стил осо буко

Оценка четири звезди (средна)

4/5 -

  • Общо време 30мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 1 бр. Заек, нарязан

  • 2 с.л. Доматено пюре

  • 1 бр. Био портокал, на парчета

  • 4 бр. Морков, ситно нарязан

  • 1 бр. Глава лук, ситно нарязан

  • 4 с.л. Магданоз, нарязан

  • 300 мл Зеленчуков бульон

  • 3 с.л. Брашно

  • 3 с.л. Растително масло

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 1бр. Заек, нарязан
  • 2с.л. Доматено пюре
  • 1бр. Био портокал, на парчета
  • 4бр. Морков, ситно нарязан
  • 1бр. Глава лук, ситно нарязан
  • 4с.л. Магданоз, нарязан
  • 300мл Зеленчуков бульон
  • 3с.л. Брашно
  • 3с.л. Растително масло
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /6

Овкусете и подправете парчетата заешко. Излейте олиото в съда.

  • 1бр. Заек, нарязан
  • 3с.л. Брашно
  • 3с.л. Растително масло
  • Сол, пипер

Стъпка 3 /6

Запържете парчетата заешко. Извадете месото. Излейте бульона вътре. Деглазирайте месните сокове от съда. Върнете отново заешкото.

  • 1бр. Заек, нарязан
  • 300мл Зеленчуков бульон

Стъпка 4 /6

Добавете зеленчуците, сол, пипер, доматено пюре и портокал.

  • 2с.л. Доматено пюре
  • 1бр. Био портокал, на парчета
  • 4бр. Морков, ситно нарязан
  • 1бр. Глава лук, ситно нарязан
  • Сол, пипер

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане: 10 минути

Стъпка 6 /6

Сервирайте гарнирано с магданоз.

  • 4с.л. Магданоз, нарязан