Заек с горчица
Tefal
Рецепта на Tefal

Заек с горчица

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 19мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    9мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 2 бр. Заешки бутчета, разрязани

  • 0.5 бр. Глава лук, ситно нарязан

  • 50 мл Телешки бульон

  • 200 г Нарязани моркови

  • 70 мл Бяло вино

  • 1 ч.л. Нарязан градински чай

  • 1 ч.л. Сол и пипер

  • 1 с.л. Растително масло

  • 1 с.л. Горчица

  • 1 с.л. Гъста прясна сметана

  • Брашно за овалване

Приготвяне

Стъпка 1 /7

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /7

Накълцайте лука.

Стъпка 3 /7

Излейте олиото в съда.

Стъпка 4 /7

Запържете разрязаните и оваляни в брашно заешки бутчета от всички страни.

Стъпка 5 /7

Добавете лука и морковите, след това виното, телешкия бульон и горчицата. Подправете със сол и пипер.

Стъпка 6 /7

Време за приготвяне: 9 минути

Стъпка 7 /7

Добавете нарязания кориандър и сервирайте.