Заек с горчица
- Общо време 19мин.
- 10мин.
Приготвяне - 9мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
2 бр. Заешки бутчета, разрязани
0.5 бр. Глава лук, ситно нарязан
50 мл Телешки бульон
200 г Нарязани моркови
70 мл Бяло вино
1 ч.л. Нарязан градински чай
1 ч.л. Сол и пипер
1 с.л. Растително масло
1 с.л. Горчица
1 с.л. Гъста прясна сметана
Брашно за овалване
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Накълцайте лука.
Стъпка 3 /7
Излейте олиото в съда.
Стъпка 4 /7
Запържете разрязаните и оваляни в брашно заешки бутчета от всички страни.
Стъпка 5 /7
Добавете лука и морковите, след това виното, телешкия бульон и горчицата. Подправете със сол и пипер.
Стъпка 6 /7
Време за приготвяне: 9 минути
Стъпка 7 /7
Добавете нарязания кориандър и сервирайте.