Зеленчуков рамен
- Общо време 0мин.
- 0мин.
Приготвяне - 0мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
Вода
1 бр. Морков
1 бр. Тиквичка
Няколко цветчета броколи
Пресни гъби
50 г Кълнове от боб мунг
50 г Нахут ( консервиран)
Див лук
Босилек
Къри
250 г Японски рамен
Сол
Пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Сложете водата в тигана Tefal и загрейте.
Стъпка 2 /6
Добавете къри, накълцан лук, няколко листа босилек и щипка сол. Оставете да заври.
Стъпка 3 /6
Нарежете тиквичките и морковите на малки пръчици, а гъбите на тънки филийки. Добавете към водата. След това добавете цветчетата броколи и варете 10 минути.
Стъпка 4 /6
Спрете огъня, добавете нахут и кълновете от боб мунг.
Стъпка 5 /6
Добавете рамена в бульона. Оставете го да поеме за 3 минути, докато внимателно разбърквате.
Стъпка 6 /6
Готово ! Завършете с твърдо сварено яйце по желание.