Зеленчуков уок с яйца
- Общо време 14мин.
- 10мин.
Приготвяне - 4мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
6 бр. Яйца
12 бр. Зелени аспержи, нарязани на парчета
300 г Зрял грах
150 г Соеви кълнове
150 г Спанак
3 с.л. Соев сос
100 мл Вода
3 с.л. Сусамово олио
15 бр. Филизи нарязан кориандър
Сол
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
6бр. Яйца 12бр. Зелени аспержи, нарязани на парчета 300г Зрял грах 150г Соеви кълнове 150г Спанак 3с.л. Соев сос 100мл Вода 3с.л. Сусамово олио 15бр. Филизи нарязан кориандър
Стъпка 2 /6
Разбийте яйцата на омлет. Излейте олиото в купата.
6бр. Яйца 3с.л. Сусамово олио
Стъпка 3 /6
Сгответе яйцата, оставете ги настрани. Запържете всички зеленчуци без соевите кълнове.
12бр. Зелени аспержи, нарязани на парчета 300г Зрял грах 150г Спанак
Стъпка 4 /6
Добавете соевия сос и вода. Разбъркайте.
3с.л. Соев сос 100мл Вода
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
Стъпка 6 /6
Добавете яйцата и соевите кълнове. Сервирайте с кориандър.
150г Соеви кълнове 15бр. Филизи нарязан кориандър