Индийска One Pot паста
Tefal
Рецепта на Tefal

Индийска One Pot паста

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 18мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    8мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 540 г Фусили (паста)

  • 230 г Варен (консервиран) нахут, изплакнат

  • 150 г Варена (консервирана) леща, изплакната

  • 45 cl Кокосово мляко

  • 1.5 Глава кромид лук, обелена и тънко нарязана

  • 1.5 ч.л. Гарам масала

  • 1 ч.л. Куркума

  • 70 cl Вода или зеленчуков бульон

Приготвяне

Стъпка 1 /4

Пригответе съставките

  • 540г Фусили (паста)
  • 230г Варен (консервиран) нахут, изплакнат
  • 150г Варена (консервирана) леща, изплакната
  • 45cl Кокосово мляко
  • 1.5 Глава кромид лук, обелена и тънко нарязана
  • 1.5ч.л. Гарам масала
  • 1ч.л. Куркума
  • 70cl Вода или зеленчуков бульон

Стъпка 2 /4

Сложете всички съставки в купата.

  • 540г Фусили (паста)
  • 230г Варен (консервиран) нахут, изплакнат
  • 150г Варена (консервирана) леща, изплакната
  • 45cl Кокосово мляко
  • 1.5 Глава кромид лук, обелена и тънко нарязана
  • 1.5ч.л. Гарам масала
  • 1ч.л. Куркума
  • 70cl Вода или зеленчуков бульон

Стъпка 3 /4

Готвене под налягане

Стъпка 4 /4

Сервирайте.