Карамелизирано свинско
- Общо време 28мин.
- 15мин.
Приготвяне - 13мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
2 с.л. Пудра захар
350 г Свинско контрафиле, на кубчета
1 с.л. Соев сос
2 с.л. Сос нуок мам
1 бр. Скилидка чесън, смачкана
1 ч.л. Пресен джинджифил, настърган
0.5 бр. Глава червен лук, фино нарязан
1 с.л. Сусамово олио
70 мл Вода
5 г Царевично нишесте в малко вода
Сол
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /8
Обелете и нарежете ситно чесъна.
Стъпка 3 /8
Обелете и накълцайте лука.
Стъпка 4 /8
Мариновайте свинското месо в соевия сос и нуок мам. Карамелизирайте захарта в съда за готвене, като я следите внимателно.
Стъпка 5 /8
Добавете свинското и марината, джинджифил, чесън и лук.
Стъпка 6 /8
Добавете олиото и водата с царевичното нишесте. Разбъркайте
Стъпка 7 /8
Време за приготвяне: 13 минути
Стъпка 8 /8
Сервирайте с тайландски ориз.