Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Маринована пържола от бут с лайм и кориандър

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 4ч. 15мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    0мин.
  • Охлаждане
    4ч.

Съставки

4 порции

  • 1 броя Пържола от бут

  • 1 Кориандър

  • 50 мл лимонов сок

  • 2 с.л. Растителнa мазнина

  • 6 скилидка Скилидки чесън

  • 2 броя Зелен лук

  • 1 броя Люта чушка

  • 0.5 с.л. Млян кимион

  • 0.5 ч.л. Сол

Приготвяне

Стъпка 1 /4

Разбъркайте кориандъра, сока от лайм, растителната мазнина, чесъна, лука, чилито, солта и кимиона, докато се смесят добрете. Оваляйте пържолите от бут в сместа. Приберете ги в хладилника и оставете да се мариноват поне 4 часа.

  • 1броя Пържола от бут
  • 1 Кориандър
  • 50мл лимонов сок
  • 2с.л. Растителнa мазнина
  • 6скилидка Скилидки чесън
  • 2броя Зелен лук
  • 1броя Люта чушка
  • 0.5с.л. Млян кимион
  • 0.5ч.л. Сол

Стъпка 2 /4

Извадете месото от хладилника и изхвърлете по-голямата част от маринатата.

Стъпка 3 /4

Включете грила. Изберете програма Стек/Червено месо и натиснете OK. След като загрее, поставете месото върху грил плочата и затворете грила. Гриловайте според вашите предпочитания: алангле, средно изпечено или добре изпечено.

Стъпка 4 /4

Сложете месото върху дъска за рязане и го оставете там 5 минути, преди да го нарежете на тънко.