Месо с плънка от сирене
- Общо време 25мин.
- 15мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
4 бр. Топено сирене ма триъгълници
400 г Кайма за наденички
200 г Телешко
1 бр. Глава лук
2 бр. Скилидка чесън
4 ч.л. Кетчуп
1 бр. Тиквичка
1 бр. Малък патладжан
400 г Картофи
Сол
Приготвяне
Стъпка 1 /12
Пригответе съставките.
4бр. Топено сирене ма триъгълници 400г Кайма за наденички 200г Телешко 1бр. Глава лук 2бр. Скилидка чесън 4ч.л. Кетчуп 1бр. Тиквичка 1бр. Малък патладжан 400г Картофи Сол
Стъпка 2 /12
Измийте тиквичките и ги нарежете на кубчета.
1бр. Тиквичка
Стъпка 3 /12
Измийте патладжаните и ги нарежете на кубчета.
1бр. Малък патладжан
Стъпка 4 /12
Обелете и нарежете на ситно скилидките чесън.
2бр. Скилидка чесън
Стъпка 5 /12
Обелете лука и го нарежете на тънки резенчета.
1бр. Глава лук
Стъпка 6 /12
Измийте, обелете и нарежете на кубчета картофите.
400г Картофи
Стъпка 7 /12
Блендирайте двата вида месо и кетчупа. Направете по едно голямо кюфте на порция и го напълнете с порция сирене.
4бр. Топено сирене ма триъгълници 400г Кайма за наденички 200г Телешко 4ч.л. Кетчуп
Стъпка 8 /12
Излейте олиото в съда.
Стъпка 9 /12
Запържете лука, докато омекне. Добавете половината зеленчуци.
1бр. Глава лук 1бр. Тиквичка 1бр. Малък патладжан 400г Картофи
Стъпка 10 /12
Поставете кюфтетата отгоре. Добавете останалите зеленчуци. Сложете подправки.
400г Кайма за наденички 200г Телешко 1бр. Тиквичка 1бр. Малък патладжан 400г Картофи Сол
Стъпка 11 /12
Приготвяне под налягане.
Стъпка 12 /12
Сервирайте.