Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Миди в бяло вино

Оценка пет звезди (средна)

5/5 -

  • Общо време 5мин.
  • Приготвяне
    2мин.
  • Приготвяне
    3мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 1.4 кг Пресни миди

  • 200 г Нарязани глави лук

  • 250 мл Сухо бяло вино

  • 3 с.л. Нарязан пресен магданоз

  • Сол и пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /7

Пригответе съставките.

Стъпка 2 /7

Изплакнете мидите под студена вода, остържете ги до чисто и издърпайте всички влакнести парченца.

  • 1.4кг Пресни миди

Стъпка 3 /7

Нарежете лука.

  • 200г Нарязани глави лук

Стъпка 4 /7

Нарежете магданоза.

  • 3с.л. Нарязан пресен магданоз

Стъпка 5 /7

Сложете почистените миди в Cook4Me. Добавете всички останали съставки.

  • 1.4кг Пресни миди
  • 200г Нарязани глави лук
  • 250мл Сухо бяло вино
  • 3с.л. Нарязан пресен магданоз
  • Сол и пипер

Стъпка 6 /7

Приготвяне под налягане

Стъпка 7 /7

Изхвърлете всички миди, които не са напълно отворени. Сервирайте!