Наденички, пълнени с ябълки и чедър
- Общо време 25мин.
- 15мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
0.75 ч.ч. Едро смляна домашна галета
0.5 ч.ч. Зелена ябълка
2 броя Зелен лук, накълцан на ситно
1 с.л. Дижонска или медена горчица
1 с.л. Барбекю сос с клен
4 броя Братвурст
0.75 ч.ч. Настърган чедър
Приготвяне
Стъпка 1 /3
Разбъркайте галетата с ябълката, зеления лук, горчицата и барбекю соса, докато се смесят добре. Нарежете наденичките по дължина почти докрай, така че да стоят разтворени като книга. Разпределете сместа от галетата равномерно между тях.
Стъпка 2 /3
Ако вашият OptiGrill не е свързан с безплатното приложение My Tefal: - Включете грила - Изберете подходящата програма и натиснете OK Ако вашият OptiGrill е свързан с безплатното приложение My Tefal: - Персонализирайте вашите предпочитания за готвене, като натиснете върху връзката под описанието на тази стъпка и натиснете OK на вашия OptiGrill. След това продължете с рецептата: Намажете обилно плочите със спрей за готвене. След като индикаторната светлина спре да мига в лилаво/бяло, поставете наденичките върху грила и го затворете. Гриловайте, докато лампичката светне в червено (добре изпечено)
Стъпка 3 /3
Внимателно извадете наденичките от грила и ги поръсете със сирене. Сервирайте с горчица отстрани.