Паниран карфиол с къри
- Общо време 22мин.
- 15мин.
Приготвяне - 7мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
500 г Съцветия карфиол
2 Яйца
60 г Брашно
75 г Галета
1 с.л. Къри на прах
1 ч.л. Сол
1 с.л. Олио
Аксесоари
Extra Crisp
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Тази рецепта изисква аксесоара Extra Crisp. Пригответе съставките.
Стъпка 2 /4
Поставете брашното, солта и кърито на прах, яйцата и галетата в 3 отделни купи за смесване. Потопете карфиола във всяка купа, следвайки същия ред.
Стъпка 3 /4
Добавете карфиола в купата. Напръскайте с мазнина.
Стъпка 4 /4
Сложете капака Extra Crisp и стартирайте ръчен режим (Manual) : 7 минути на 200 °C. Разбъркайте по средата на готвенето.