Печени яйца с артишок
- Общо време 14мин.
- 10мин.
Приготвяне - 4мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
270 г Печен маринован артишок
375 г Рикота
24 бр. Листа нарязана рукола
Сол, пипер
6 бр. Яйца
200 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
270г Печен маринован артишок 375г Рикота 24бр. Листа нарязана рукола Сол, пипер 6бр. Яйца 200мл Вода
Стъпка 2 /6
Смесете в едно всички съставки без яйцата. Разпределете сместа в рамекини.
270г Печен маринован артишок 375г Рикота 24бр. Листа нарязана рукола Сол, пипер
Стъпка 3 /6
Счупете отгоре едно яйце.
6бр. Яйца
Стъпка 4 /6
Сложете рамекините в кошничката за готвене на пара и после в съда с 200 мл вода.
200мл Вода
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
Стъпка 6 /6
Сервирайте!