Пиле Якитори
- Общо време 50мин.
- 10мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 30мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
4 пилешки гърди
4 с.л. сос терияки
1 сантиметър джинджифил
1 скилидка чесън
8 бамбукови шишчета
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Нарежете пилешкото на кубчета.
Стъпка 2 /5
Накълцайте на ситно джинджифила и чесъна и ги добавете към нарязаното на кубчета пилешко и соса Якитори. Оставете да се маринова 40 минути.
Стъпка 3 /5
Набучете кубчетата пилешко на шишчетата.
Стъпка 4 /5
Изберете програма Птиче месо / Пилешко и натиснете OK. След като загрее, сложете пилето на грила и го затворете.
Стъпка 5 /5
Гриловайте, докато индикаторната лампичка светне в оранжево или дисплея покаже „Средно изпечено“.