Пиле с фъстъчено масло
- Общо време 29мин.
- 15мин.
Приготвяне - 14мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
2 Пилешки крака (разделени бутчета и кълки)
0.5 Лук
2 с.л. Растително масло
100 г Доматена паста
2 с.л. Фъстъчено масло
100 мл Вода
0.5 Малка люта червена чушка чили
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
2 Пилешки крака (разделени бутчета и кълки) 0.5 Лук 2с.л. Растително масло 100г Доматена паста 2с.л. Фъстъчено масло 100мл Вода 0.5 Малка люта червена чушка чили Сол, пипер
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в тигана.
2с.л. Растително масло
Стъпка 3 /6
Запържете парчетата пилешко. Извадете месото. Заменете ги с лука. Запържете леко до кафяво.
2 Пилешки крака (разделени бутчета и кълки) 0.5 Лук
Стъпка 4 /6
Добавете доматената паста, фъстъчено масло, чили, сол, пипер и вода. Върнете пилешкото в тигана.
100г Доматена паста 2с.л. Фъстъчено масло 100мл Вода 0.5 Малка люта червена чушка чили Сол, пипер
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Изхвърлете чилито. Сервирайте.