Пилешки бульон по селски
- Общо време 50мин.
- 20мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
2 бр. Пилешки фенер
6 бр. Органични моркови
3 бр. Органична(и) ряпа(репи)
3 бр. Органичен(ни) картоф(и)
1 бр. Букет гарни
1500 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
2бр. Пилешки фенер 6бр. Органични моркови 3бр. Органична(и) ряпа(репи) 3бр. Органичен(ни) картоф(и) 1бр. Букет гарни 1500мл Вода
Стъпка 2 /5
Измийте и обелете морковите, картофите и ряпата. Оставете за рецептата само обелките.
6бр. Органични моркови 3бр. Органична(и) ряпа(репи) 3бр. Органичен(ни) картоф(и)
Стъпка 3 /5
Поставете всички съставки в съда.
2бр. Пилешки фенер 6бр. Органични моркови 3бр. Органична(и) ряпа(репи) 3бр. Органичен(ни) картоф(и) 1бр. Букет гарни 1500мл Вода
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане.
Стъпка 5 /5
Прецедете бульона. Бульонът е готов за използване.