Пилешко с жълто ахи
- Общо време 35мин.
- 20мин.Приготвяне 
- 15мин.Приготвяне 
- 0мин.Охлаждане 
Съставки
2 порции
- 2 Пилешки бутчета 
- 150 г Жълти чушки 
- 0.33 Люти чушки „Птиче око“ 
- 400 г Млади картофи 
- 1 Чесън 
- 2 с.л. Свеж магданоз 
- 1 с.л. Растително масло 
- 7 cl Вода 
- Сол, пипер 
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в купата.
Стъпка 3 /6
Запържете пилешките бутчета. Извадете ги. Добавете картофите и чушките. Сотирайте няколко минути.
Стъпка 4 /6
Сложете отново вътре пилешките бутчета. Добавете чилито, чесън, сол, пипер и вода.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под високо налягане.
Стъпка 6 /6
Отстранете чилито, гарнирайте с магданоз и сервирайте.

