Пилешко с жълто ахи
- Общо време 35мин.
- 20мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
2 Пилешки бутчета
150 г Жълти чушки
0.33 Люти чушки „Птиче око“
400 г Млади картофи
1 Чесън
2 с.л. Свеж магданоз
1 с.л. Растително масло
7 cl Вода
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
2 Пилешки бутчета 150г Жълти чушки 0.33 Люти чушки „Птиче око“ 400г Млади картофи 1 Чесън 2с.л. Свеж магданоз 1с.л. Растително масло 7cl Вода Сол, пипер
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в купата.
1с.л. Растително масло
Стъпка 3 /6
Запържете пилешките бутчета. Извадете ги. Добавете картофите и чушките. Сотирайте няколко минути.
2 Пилешки бутчета 400г Млади картофи Сол, пипер
Стъпка 4 /6
Сложете отново вътре пилешките бутчета. Добавете чилито, чесън, сол, пипер и вода.
2 Пилешки бутчета 0.33 Люти чушки „Птиче око“ 1 Чесън 7cl Вода Сол, пипер
Стъпка 5 /6
Приготвяне под високо налягане.
Стъпка 6 /6
Отстранете чилито, гарнирайте с магданоз и сервирайте.
0.33 Люти чушки „Птиче око“ 2с.л. Свеж магданоз