Пилешко с манго
- Общо време 29мин.
- 15мин.
Приготвяне - 14мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
1 с.л. Олио
0.5 бр. Глава лук, ситно нарязан
2 Джинджифил, нарязан (см)
2 бр. Пилешки бутчета, разрязани наполовина
1 с.л. Мед
200 мл Пилешки бульон
1 бр. Манго, на кубчета
Лайм (сок)
1 бр. Люта чушка
3 бр. Стрък пресен лук
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в тенджерата.
Стъпка 3 /6
Задушете лука и джинджифила за 3 минути. Добавете пилешкото и запържете до зачервяване.
Стъпка 4 /6
Налейте меда и бульона. Разбъркайте.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
Стъпка 6 /6
Добавете мангото, лимона и лютите чушки. Задушете за 5 минути. Сервирайте със стръкове салатен лук.