Пудинг с джинджифил и кокос
- Общо време 32мин.
- 20мин.Приготвяне 
- 12мин.Приготвяне 
- 0мин.Охлаждане 
Съставки
4 порции
- 75 г Пудра захар 
- 1 с.л. Сок от лайм 
- 60 г Яйце 
- 80 г Меко масло 
- 105 г Самовтасващо брашно 
- 75 г Кафява захар 
- 0.5 с.л. Кристализиран джинджифил 
- 80 мл Кокосово мляко 
- 1 ч.л. Млян джинджифил 
- Бита сметана (по желание) 
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Разбийте на сметана маслото и кафявата захар и добавете яйцето. Добавете брашното, масло, джинджифил и кокосово мляко. Оставете пастата да престои.
Стъпка 3 /6
Разбийте маслото с кафявата захар, добавете яйцето. Добавете брашно, джинджифил и кокосово мляко. Оставете да престои.
Стъпка 4 /6
Напълнете чашите на 2/3 с пастата. Покрийте ги с хартия за печене и ги сложете в кошничката за готвене на пара. Налейте в тигана 250 мл вода.
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Извадете чашите и изчакайте 5 мин. Обърнете ги. Напръскайте със сироп и сервирайте със сметана.

