Пържени вегетариански пролетни рулца
- Общо време 48мин.
- 30мин.
Приготвяне - 18мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
2 ч.л. сусамово олио
1 ч.л. Настърган джинджифил
1 скилидка Чесън, накълцан на ситно
220 г Китайско зеле, нарязано на ситно
50 г Настъргани моркови
50 г Лук, нарязан
7 г Дехидратирани черни гъби – накисват се в гореща вода за 10 минути и се изцеждат напълно
1 Зелен лук, накълцан на ситно
1.5 с.л. Соев сос
8 листо Кулинарна оризова хартия
Аксесоари
Extra Crisp 2в1 решетка за цяло ястие
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Тази рецепта изисква капак за готвене с горещ въздух Extra Crisp. Подгответе съставките.
Стъпка 2 /5
Изсипете сусамовото олио в купата на мултикукъра.
Стъпка 3 /5
Запържете всички съставки с изключение на листовете кулинарна оризова хартия. Пържете 5 минути, докато покафенеят. Оставете настрана.
Стъпка 4 /5
Накиснете листовете кулинарна оризова хартия в топла вода. Разточете 8 пролетни рулца и ги намажете с мазнина. Поставете ги на решетката в горна позиция, като внимавате да не се застъпват.
Стъпка 5 /5
Изключете Cookeo. Поставете капака за готвене с горещ въздух Extra Crisp и изберете програма 3 за 20 минути. Обърнете по средата на времето за готвене.