Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Пюре от грах с кейл

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 43мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    23мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 80 г Сушен грах, разполовен

  • 1 бр. Обелен картоф, нарязан на парчета

  • 0.5 бр. Глава лук, обелен и нарязан

  • 100 г Измити и едро нарязани листа от кейл

  • 50 г Пушен бекон на парченца

  • 240 мл Вода

  • Сол, пипер

  • 1 с.л. Растително масло за готвене

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 80г Сушен грах, разполовен
  • 1бр. Обелен картоф, нарязан на парчета
  • 0.5бр. Глава лук, обелен и нарязан
  • 100г Измити и едро нарязани листа от кейл
  • 50г Пушен бекон на парченца
  • 240мл Вода
  • Сол, пипер
  • 1с.л. Растително масло за готвене

Стъпка 2 /6

Загрейте олиото в съда за готвене.

  • 1с.л. Растително масло за готвене

Стъпка 3 /6

Запържете парченцата бекон и лук. Извадете ги. В същата мазнина запържете кейла (на порции, ако е необходимо). Посолете.

  • 0.5бр. Глава лук, обелен и нарязан
  • 100г Измити и едро нарязани листа от кейл
  • 50г Пушен бекон на парченца

Стъпка 4 /6

Извадете кейла и го смесете с бекона и лука. Сложете водата, граха и картофите в съда. Подправете със сол и пипер.

  • 80г Сушен грах, разполовен
  • 1бр. Обелен картоф, нарязан на парчета
  • 240мл Вода
  • Сол, пипер

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане

Стъпка 6 /6

Пюрирайте съдържанието на тигана. Сервирайте с кейла.