Равиоли с орехи и горгонзола
- Общо време 19мин.
- 15мин.
Приготвяне - 4мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
24 бр. Пълнени равиоли
200 г Броколи, на цветчета
140 г Горгонзола
50 г Пушена патица, нарязана
100 г Шалот, ситно нарязан
230 г Гъста сметана
60 г Орехи, ситно нарязани
490 мл Зеленчуков бульон
2 с.л. Кервел или магданоз, нарязан
2 с.л. Зехтин
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в съда.
Стъпка 3 /6
Запържете лука до омекване. Добавете патешкото, сметаната, горгонзолата и една седма от бульона. Разбъркайте, махнете от съда.
Стъпка 4 /6
Изсипете в съда останалия бульон. Добавете равиолите и броколите.
Стъпка 5 /6
Време за приготвяне: 4 мин.
Стъпка 6 /6
Изцедете. Добавете соса, орехите и кервела.