Салата с дресинг винегрет
- Общо време 22мин.
- 15мин.
Приготвяне - 7мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
250 г Пресни картофи на кубчета
1 бр. Скилидка маринован чесън
2 с.л. Марината на чесъна
2 бр. Корнишони, тънко нарязани
1 с.л. Оцет
150 г Печено свинско, на кубчета
4 бр. Листа маруля, нарязани
2 бр. Домат, нарязан
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
250г Пресни картофи на кубчета 1бр. Скилидка маринован чесън 2с.л. Марината на чесъна 2бр. Корнишони, тънко нарязани 1с.л. Оцет 150г Печено свинско, на кубчета 4бр. Листа маруля, нарязани 2бр. Домат, нарязан Сол, пипер
Стъпка 2 /5
Смесете в купа чесън, корнишони, олио, оцет, сол и пипер. Оставете ги настрани.
1бр. Скилидка маринован чесън 2с.л. Марината на чесъна 2бр. Корнишони, тънко нарязани 1с.л. Оцет Сол, пипер
Стъпка 3 /5
Сложете картофите в кошничката за готвене на пара, а нея в тенджерата, заедно с 200 мл вода.
250г Пресни картофи на кубчета
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане.
Стъпка 5 /5
Смесете в купата марулята, доматите, печеното свинско и картофите с дресинга с винегрет.
150г Печено свинско, на кубчета 4бр. Листа маруля, нарязани 2бр. Домат, нарязан