Салата с дресинг винегрет
Tefal
Рецепта на Tefal

Салата с дресинг винегрет

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 22мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    7мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 250 г Пресни картофи на кубчета

  • 1 бр. Скилидка маринован чесън

  • 2 с.л. Марината на чесъна

  • 2 бр. Корнишони, тънко нарязани

  • 1 с.л. Оцет

  • 150 г Печено свинско, на кубчета

  • 4 бр. Листа маруля, нарязани

  • 2 бр. Домат, нарязан

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 250г Пресни картофи на кубчета
  • 1бр. Скилидка маринован чесън
  • 2с.л. Марината на чесъна
  • 2бр. Корнишони, тънко нарязани
  • 1с.л. Оцет
  • 150г Печено свинско, на кубчета
  • 4бр. Листа маруля, нарязани
  • 2бр. Домат, нарязан
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /5

Смесете в купа чесън, корнишони, олио, оцет, сол и пипер. Оставете ги настрани.

  • 1бр. Скилидка маринован чесън
  • 2с.л. Марината на чесъна
  • 2бр. Корнишони, тънко нарязани
  • 1с.л. Оцет
  • Сол, пипер

Стъпка 3 /5

Сложете картофите в кошничката за готвене на пара, а нея в тенджерата, заедно с 200 мл вода.

  • 250г Пресни картофи на кубчета

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане.

Стъпка 5 /5

Смесете в купата марулята, доматите, печеното свинско и картофите с дресинга с винегрет.

  • 150г Печено свинско, на кубчета
  • 4бр. Листа маруля, нарязани
  • 2бр. Домат, нарязан