Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Свински джоланчета с мед

Оценка четири звезди (средна)

-/5 -

  • Общо време 48мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    38мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 1 бр. Свински джолан(и)

  • 1 бр. Морков, на кубчета

  • 2 с.л. Мед

  • 1 с.л. Зехтин

  • 100 мл Бира

  • 200 мл Вода

  • 1 бр. Лук шалот, нарязан

  • 1 клонки Стрък мащерка

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 1бр. Свински джолан(и)
  • 1бр. Морков, на кубчета
  • 2с.л. Мед
  • 1с.л. Зехтин
  • 100мл Бира
  • 200мл Вода
  • 1бр. Лук шалот, нарязан
  • 1клонки Стрък мащерка
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /6

Излейте олиото и меда в тенджерата.

  • 2с.л. Мед
  • 1с.л. Зехтин

Стъпка 3 /6

Запържете джоланите от всички страни. Оставете ги настрани. Добавете лукчетата шалот и морковите и оставете да се задушат.

  • 1бр. Свински джолан(и)
  • 1бр. Морков, на кубчета
  • 1бр. Лук шалот, нарязан

Стъпка 4 /6

Сложете джоланите върху морковите и ги залейте с бирата, водата и мащерката. Подправете със сол и пипер.

  • 100мл Бира
  • 200мл Вода
  • 1клонки Стрък мащерка
  • Сол, пипер

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане

Стъпка 6 /6

Сервирайте.