Свински джоланчета с мед
- Общо време 48мин.
- 10мин.
Приготвяне - 38мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
1 бр. Свински джолан(и)
1 бр. Морков, на кубчета
2 с.л. Мед
1 с.л. Зехтин
100 мл Бира
200 мл Вода
1 бр. Лук шалот, нарязан
1 клонки Стрък мащерка
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
1бр. Свински джолан(и) 1бр. Морков, на кубчета 2с.л. Мед 1с.л. Зехтин 100мл Бира 200мл Вода 1бр. Лук шалот, нарязан 1клонки Стрък мащерка Сол, пипер
Стъпка 2 /6
Излейте олиото и меда в тенджерата.
2с.л. Мед 1с.л. Зехтин
Стъпка 3 /6
Запържете джоланите от всички страни. Оставете ги настрани. Добавете лукчетата шалот и морковите и оставете да се задушат.
1бр. Свински джолан(и) 1бр. Морков, на кубчета 1бр. Лук шалот, нарязан
Стъпка 4 /6
Сложете джоланите върху морковите и ги залейте с бирата, водата и мащерката. Подправете със сол и пипер.
100мл Бира 200мл Вода 1клонки Стрък мащерка Сол, пипер
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане
Стъпка 6 /6
Сервирайте.