Pork skewers with barbecue sauce
- Общо време 45мин.
- 20мин.
Приготвяне - 25мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
1 скилидка Чесън
100 г Лук
1 с.л. растителна мазнина
Сол
65 г Кетчуп
45 г Доматено пюре
2.5 с.л. сос Уорчестър
1.5 с.л. ябълков оцет
1.5 с.л. Пчелен мед
0.5 ч.л. Горчица
1 ч.л. Пушен червен пипер
0.5 ч.л. Сушена мащерка
0.5 ч.л. млян пипер
650 г Свинско печено филе
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Обелете и нарежете скилидките чесън и лука. Сложете ги в тиган с растителната мазнина и щипка сол. Гответе на слаб огън 10 минути.
Стъпка 2 /5
Добавете кетчуп, доматено пюре, сос Уорчестър, оцет, мед, горчица, пушен червен пипер, мащерка и черен пипер. Разбъркайте и оставете да къкри за около 15 минути. Оставете да изстине.
Стъпка 3 /5
Включете вашия Optigrill. Изберете програма Свинско и натиснете OK. Нарежете месото на 3 см кубчета и ги набодете на шишчета. Намажете ги с барбекю сос.
Стъпка 4 /5
След като загрее, поставете шишчетата върху грил плочата и затворете грила. Гответе според показанията докато шишчетата станат готови.
Стъпка 5 /5
Сервирайте шишчетата с останалия барбекю сос.