Свинско със зеле
- Общо време 30мин.
- 0мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
4 порции
700 г Прясно зеле, ситно нарязано
500 г Свинска плешка на кубчета
350 мл Млени домати
200 мл Вода
2 бр. Дафинов лист
1 ч.л. Червен пипер
10 бр. Зърна черен пипер
4 бр. Зърна бахар
Сол
7 с.л. Слънчогледово олио
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Подгответе продуктите: нарежете свинската плешка на парчета, зелето на ситно като предварително изчистите твърдите стъбла.
Стъпка 2 /6
Сложете олиото в съда за готвене.
Стъпка 3 /6
Запечатайте месото за 10 мин. След това започнете да добавяте зелето на порции и гответе, докато омекне.
Стъпка 4 /6
Добавете доматите, водата, подправките и солта. Разбъркайте добре.
Стъпка 5 /6
Гответе под високо налягане : 20 мин.
Стъпка 6 /6
Сервирайте ястието топло, с хляб.