Скариди с курбульон
- Общо време 17мин.
- 15мин.
Приготвяне - 2мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
36 Едри, замразени, сурови скариди
150 г Лук, нарязан
65 cl Вода
10 г Зърна черен пипер
75 г Тънко нарязани моркови
Мащерка
Дафинов лист
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
36 Едри, замразени, сурови скариди 150г Лук, нарязан 65cl Вода 10г Зърна черен пипер 75г Тънко нарязани моркови Мащерка Дафинов лист Сол, пипер
Стъпка 2 /6
Обелете скаридите.
36 Едри, замразени, сурови скариди
Стъпка 3 /6
Нарежете главите лук.
150г Лук, нарязан
Стъпка 4 /6
Сложете всички съставки в тенджерата.
36 Едри, замразени, сурови скариди 150г Лук, нарязан 65cl Вода 10г Зърна черен пипер 75г Тънко нарязани моркови Мащерка Дафинов лист Сол, пипер
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Сервирайте ги студени или топли.