Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Супа от аспержи и маскарпоне

Оценка пет звезди (средна)

5/5 -

  • Общо време 20мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    5мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 30 Връхчета от зелени аспержи

  • 3 Лукчета шалот

  • 3 Картофи

  • 750 мл Зеленчуков бульон (или вода)

  • 150 г Маскарпоне

  • 3 с.л. Черни маслини без костилки

  • 3 Резена брезаола

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 30 Връхчета от зелени аспержи
  • 3 Лукчета шалот
  • 3 Картофи
  • 750мл Зеленчуков бульон (или вода)
  • 150г Маскарпоне
  • 3с.л. Черни маслини без костилки
  • 3 Резена брезаола
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /6

Обелете и нарежете на кубчета картофите.

  • 3 Картофи

Стъпка 3 /6

Отрежете 4-5 см от долната част на аспержите. Нарежете аспержите на парченца.

  • 30 Връхчета от зелени аспержи

Стъпка 4 /6

Сложете парченцата аспержи, лукчетата шалот, картофите, бульона и маскарпонето в тигана.

  • 30 Връхчета от зелени аспержи
  • 3 Лукчета шалот
  • 3 Картофи
  • 750мл Зеленчуков бульон (или вода)
  • 150г Маскарпоне

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане.

Стъпка 6 /6

Блендирайте и коригирайте овкусяването. Сервирайте с гарнитура от маслини и шунка.

  • 3с.л. Черни маслини без костилки
  • 3 Резена брезаола
  • Сол, пипер