Терин от свинско със сливи
- Общо време 27мин.
- 15мин.
Приготвяне - 12мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
4 порции
60 г Бекон на ивици
60 г Рилети с добро качество
160 г Свинско контрафиле, нарязано
50 г Сини сливи без костилки, нарязани
20 мл Бренди Арманяк
2 бр. Скилидка чесън, нарязана
30 г Галета
Сол
Пипер
Индийско орехче
4 бр. Стъклени чаши с капаци
200 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /5
Смесете всичко без водата в купа. Разпределете ги равномерно в стъклените чаши, като ги притискате вътре.
Стъпка 3 /5
Сложете капачките на стъклените чаши. Поставете ги в съда с 200 мл вода.
Стъпка 4 /5
Време за приготвяне: 12 мин.
Стъпка 5 /5
Охладете ги, за да ги сервирате студени, в идеалния случай цяла нощ.