Тика масала със сьомга
- Общо време 27мин.
- 15мин.
Приготвяне - 12мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
4 Филета от сьомга
1 Лук
2 Чесън
1 Домат
1.5 с.л. Джинджифил
2.5 с.л. Гарам масала
1.5 с.л. Доматено пюре
25 cl Кокосово мляко
Олио
Аксесоари
Extra Crisp
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Тази рецепта изисква аксесоара Extra Crisp. Пригответе съставките.
4 Филета от сьомга 1 Лук 2 Чесън 1 Домат 1.5с.л. Джинджифил 2.5с.л. Гарам масала 1.5с.л. Доматено пюре 25cl Кокосово мляко
Стъпка 2 /5
Изсипете олио в купата.
Олио
Стъпка 3 /5
Задушете лука. Добавете чесъна и домата и карамелизирайте за няколко минути.
1 Лук 2 Чесън 1 Домат
Стъпка 4 /5
Добавете подправките, доматеното пюре и кокосовото мляко. Разбъркайте добре и добавете сьомгата.
4 Филета от сьомга 1.5с.л. Джинджифил 2.5с.л. Гарам масала 1.5с.л. Доматено пюре 25cl Кокосово мляко
Стъпка 5 /5
Сложете капака Extra Crisp и стартирайте ръчен режим (Manual) : 15 минути на 200 °C.