Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Тика масала със сьомга

Оценка четири звезди (средна)

4/5 -

  • Общо време 27мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    12мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 4 Филета от сьомга

  • 1 Лук

  • 2 Чесън

  • 1 Домат

  • 1.5 с.л. Джинджифил

  • 2.5 с.л. Гарам масала

  • 1.5 с.л. Доматено пюре

  • 25 cl Кокосово мляко

  • Олио

Аксесоари

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Тази рецепта изисква аксесоара Extra Crisp. Пригответе съставките.

  • 4 Филета от сьомга
  • 1 Лук
  • 2 Чесън
  • 1 Домат
  • 1.5с.л. Джинджифил
  • 2.5с.л. Гарам масала
  • 1.5с.л. Доматено пюре
  • 25cl Кокосово мляко

Стъпка 2 /5

Изсипете олио в купата.

  • Олио

Стъпка 3 /5

Задушете лука. Добавете чесъна и домата и карамелизирайте за няколко минути.

  • 1 Лук
  • 2 Чесън
  • 1 Домат

Стъпка 4 /5

Добавете подправките, доматеното пюре и кокосовото мляко. Разбъркайте добре и добавете сьомгата.

  • 4 Филета от сьомга
  • 1.5с.л. Джинджифил
  • 2.5с.л. Гарам масала
  • 1.5с.л. Доматено пюре
  • 25cl Кокосово мляко

Стъпка 5 /5

Сложете капака Extra Crisp и стартирайте ръчен режим (Manual) : 15 минути на 200 °C.