Традиционна яхния със зеле
- Общо време 55мин.
- 20мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
1 кг Обезкостена свинска плешка
150 г Бекон на дебели резени
600 г Зелено зеле, нарязано
300 г Моркови, нарязани
1 бр. Глава лук, нарязана
600 г Картофи, нарязани
1 бр. Букет гарни
Сол, пипер
650 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Пригответе съставките.
1кг Обезкостена свинска плешка 150г Бекон на дебели резени 600г Зелено зеле, нарязано 300г Моркови, нарязани 1бр. Глава лук, нарязана 600г Картофи, нарязани 1бр. Букет гарни Сол, пипер
Стъпка 2 /5
Остържете и нарежете морковите на парчета.
300г Моркови, нарязани
Стъпка 3 /5
Сложете месото, бекона и останалите съставки в купата. Добавете 650 мл вода. Подправете със сол и пипер.
1кг Обезкостена свинска плешка 150г Бекон на дебели резени 600г Зелено зеле, нарязано 300г Моркови, нарязани 1бр. Глава лук, нарязана 600г Картофи, нарязани 1бр. Букет гарни Сол, пипер 650мл Вода
Стъпка 4 /5
Приготвяне под налягане.
Стъпка 5 /5
Сервирайте.