Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Традиционна яхния със зеле

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 55мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    35мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 1 кг Обезкостена свинска плешка

  • 150 г Бекон на дебели резени

  • 600 г Зелено зеле, нарязано

  • 300 г Моркови, нарязани

  • 1 бр. Глава лук, нарязана

  • 600 г Картофи, нарязани

  • 1 бр. Букет гарни

  • Сол, пипер

  • 650 мл Вода

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 1кг Обезкостена свинска плешка
  • 150г Бекон на дебели резени
  • 600г Зелено зеле, нарязано
  • 300г Моркови, нарязани
  • 1бр. Глава лук, нарязана
  • 600г Картофи, нарязани
  • 1бр. Букет гарни
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /5

Остържете и нарежете морковите на парчета.

  • 300г Моркови, нарязани

Стъпка 3 /5

Сложете месото, бекона и останалите съставки в купата. Добавете 650 мл вода. Подправете със сол и пипер.

  • 1кг Обезкостена свинска плешка
  • 150г Бекон на дебели резени
  • 600г Зелено зеле, нарязано
  • 300г Моркови, нарязани
  • 1бр. Глава лук, нарязана
  • 600г Картофи, нарязани
  • 1бр. Букет гарни
  • Сол, пипер
  • 650мл Вода

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане.

Стъпка 5 /5

Сервирайте.