Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Филе миньон с гъби

Оценка пет звезди (средна)

-/5 -

  • Общо време 25мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 800 г Свинско филе миньон

  • 15 бр. Сушени домати

  • 5 ч.л. Телешки бульон Maggi

  • 400 г Гъби

  • 250 мл Вода

  • 150 г Лук

  • 2 с.л. Зехтин

  • 4 бр. Стрък мащерка

Приготвяне

Стъпка 1 /7

Пригответе съставките.

  • 800г Свинско филе миньон
  • 15бр. Сушени домати
  • 5ч.л. Телешки бульон Maggi
  • 400г Гъби
  • 250мл Вода
  • 150г Лук
  • 2с.л. Зехтин
  • 4бр. Стрък мащерка

Стъпка 2 /7

Нарежете гъбите на ситно. Нарежете лука.

  • 400г Гъби
  • 150г Лук

Стъпка 3 /7

Добавете в съда олиото, филето и лука.

  • 800г Свинско филе миньон
  • 150г Лук
  • 2с.л. Зехтин

Стъпка 4 /7

Гответе 2-5 минути.

Стъпка 5 /7

Добавете останалите съставки. Добавете сока от готвенето, разреден с вода. Разбъркайте.

  • 800г Свинско филе миньон
  • 15бр. Сушени домати
  • 5ч.л. Телешки бульон Maggi
  • 400г Гъби
  • 250мл Вода
  • 150г Лук
  • 2с.л. Зехтин
  • 4бр. Стрък мащерка

Стъпка 6 /7

Приготвяне под налягане.

Стъпка 7 /7

Сервирайте с ориз.